BananKlubbnyheter

Julfest för personal m fl

Julbord på Stora Hotellet, restaurang Voyage

Ett 30-tal deltog i klubbens personalfest igår och åt Stora Hotellets julbord. Gary Cosford var värd för kvällen, som började med styrelsesammanträde. Därefter samling till gemensamt julbord. Deltog gjorde styrelsen, banarbetarna, kanslipersonal, TKs ordförande, ekonomikonsult från EY, byggkonsulter och delar av webbredaktionen.

_C8A3371 Banarbetarna

Några av banarbetarna: Pelle Andersson, Micke Andersson, Magnus Koinberg, Bertil Tholander, Eddie Koinberg och Lucas Eriksson.

_C8A3372

Matkö från v: Jonny Blennlid, EYs ekonomikonsult Johanna Söderberg, arkitekt Krister Spångvall, (kocken) och Christer Isaksson. Krister Spångvall har varit behjälplig med situationsplan och rådgivning kring rumsplan i våra förvalda stugor.

_C8A3375 Bockarna Bruse

Magnus Koinberg, Gary Cosford, Pelle Andersson. Styrelsemedlemmarna Roger Nordvall och Rolf Åkvist.

_C8A3376

Sillbordet. Från v: Kanslist Allan Näsmark, banarbetarna Eddie Koinberg och Lucas Eriksson.

_C8A3377

Tävlingskommitténs ordförande Bo Nilsson med fru Inga-Lill t v tillsammans med EYs ekonomikonsult Johanna Söderström.

_C8A3379 Hej Tomtegubbar..

Hej tomtegubbar! T v Kjell Thored, som hjälper till med ansökan om bygglov och den som kommer att vara vår kontaktperson under bygget med entreprenören. T h styrelsemedlem Tommy Östman. Handen tillhör Olof Lidström, som kommer att ansvara för avloppet i byggprojektet. I bakgrunden banarbetarna Mikael Franzén, Therese Blomqvist och Anders König. Saknas på bild Mikael Svensson (arbetade hos oss t o m aug 2015). Ej närvarande Sandra Berg.

x_C8A3362 Dessertbuffe

x_C8A3357 Dessert

Dessertbordet på Voyage var mycket välfyllt med godsaker!

Klubbchef och styrelse önskade alla God Jul och Gott Nytt År! Webbredaktören gör sig gärna till tolk och tackar för en mycket trevlig kväll med givande samtal och härligt god mat!