AdventskalenderKlubbnyheter

20 dec – Adventskalender – Mats Hallberg till CMore

By 20 december 2015 No Comments

Mats Hallberg byter kanal

Mats Hallberg byter från Viasat till C More!

C More har köpt rättigheterna för PGA-touren i USA. Det kommer att vara lite mer fokus på de svenska spelarna och det kommer också att vara ”uppsnack” inför sändningarna där experter sitter i studion innan tävling och går igenom förutsättningarna.

Idag 20 dec är det Mats första dag på C More. Bilderna är från testkörning i den nya studion.

Läs mer om samarbetet mellan Svenska Golfförbundet och C More nedan.

Mats_Hallberg_studio2_Cmore

Foto: Tommy Billberg

SGF_logo_1012015-12-13 – SGF skriver i Bloggar – Innanför repen – Golf TV 2016

2015-12-05 – SGFs nyhetsbrev – Utdrag

Se PGA-touren på C More

Som du kanske redan vet har C More köpt rättigheterna till PGA-touren, med start 2016. I samarbete med Svenska Golfförbundet visas golfen kostnadsfritt ända fram t o m 28 februari. Ett tips till dig som gillar att följa Stenson & Co och kanske få inspiration till den egna golfen framåt våren.

Läs erbjudandet beträffande C More

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.