AdventskalenderBusiness PartnerKlubbnyheter

21 dec – Adventskalender – Rygg- & Ledkliniken och Vaccinkliniken – 10%

Lucka 21 – Rygg- & Ledkliniken och Vaccinkliniken – 10% i januari

C8A2228_AdventskalenderUnder januari månad erbjuder vi 10% på alla behandlingar och tjänster till Nyköpings Golfklubbs medlemmar. Uppge bara ditt Golf-ID när du bokar.

Naprapat – Kiropraktor – Sjukgymnast – Massageterapeut
Stötvåg – U-ljudsdiagnostik – Vaccinationer

Välkommen till Rygg- och Ledkliniken/Vaccinkliniken på Biostaden. En klinik som har det mesta inom friskvård.

Hur mår dina fötter???

Fotter_vatten_Rygg_Led_1000

Kom in med gamla och gå ut med nya. Vi undersöker, ställer diagnos och gjuter iläggsulor anpassade efter just dina fot/knä besvär. Sulorna görs på plats då du är där och du får med dig sulorna, direkt anpassade efter dina olika skor.

Företagshälsovård light

Nytt för i år är vår företagshälsovård light som riktar sig till småföretagare som vill ha det personliga omhändertagandet i det lilla formatet. Läkare, sköterska, psykoterapeut, optiker, ergonom som komplement till vår övriga verksamhet. Vill du veta mer? Välkommen att prova oss!

Reception_Rygg_Led_smal

Mini_tomteRygg- och Ledkliniken – Onlinebokning via hemsidan