KlubbnyheterVeckobrev

Nyhetsbrev från Klubbchefen 15 jan

Nyhetsbrev från Klubbchefen

_C8A3889 Gary Cosford_2015 jul_braKansliet har öppet tisdag-onsdag-torsdag: 09.00-13.00.

God fortsättning!

Nu när snön ligger på banorna och kylan är som värst längtar vi nog alla efter soliga dagar, med nyklippta greener och trevliga spelkamrater! Just nu arbetar vi med planering och förberedelser för en fantastisk golfsäsong under 2016!

Spel- och årsavgift 2016

Redan den sista november skulle medlemsavgiften ha betalats in till oss. Ett stort tack till alla som har följt anvisningarna och betalt den i tid. I slutet av januari förfaller spelavgiften för betalning. Det finns olika sätt att betala eller dela upp avgiften. Nyhet är att du kan betala med ett befintligt betal/kreditkort direkt på webbsidan. Läs mer om alla betalningssätt på www.nykopingsgk.se/betala. (Vi arbetar på länken om den inte fungerar.) Vill du dela upp betalningen av spelavgiften, välj 1 eller 2:

  1. Skicka in ett medgivande till oss på kansliet (vid betalning över 4 månader tillkommer en avgift på 25 kr/mån).
  2. Skicka din faktura till More Golf Mastercard tillsammans med din ansökan, om du inte redan nu är kund hos More Golf. Genom att använda More Golf Mastercard kan du välja betalning över 6 eller 12 månader.

Klubbresa till Portugal 2-9 april!

Bo_Ackelman_litenFölj med klubbmedlem Bo Ackelman (PGA Club Professional) till Europas bästa golfresort 2016 enligt Golfjournalister! Bo har arbetat i Portugal i många år som golfreseledare och har skräddarsytt en resa just för våra medlemmar till ett mycket förmånligt pris! Flera tusen billigare än motsvarande resa hos kända arrangörer i Sverige!

Du får spela på fantastiska banor och bo i ett trevligt hotell i staden Caldas de Reina. Transfer ordnas mellan flygplatsen och hotellet t o r och mellan hotellet och golfbanorna. För bokning och information kontakta Bo Ackelman 073-508 82 53 eller bo.ackelman@pgasweden.com. Läs mer.

Golfhallen Pål Jungs Hage

Golfhall_Logo PJHEtt stort tack till alla ideella golfvärdar, som har bokat in sig på en eller flera pass i golfhallen. Vi har nu några  lediga pass i februari.

Du får en inbjudan till vårens funktionärsgolf som tack för din insats i golfhallen. Välj pass i bemanningsschemat. Anmälan till gunnel@thu.se.

Damverksamheten

Hör av dig om du vill du ställa upp och hjälpa till i damverksamheten. För din planering så är datumen nu klara till damernas majors! Läs mer.

Golfhäftet 2016

Golfhafte_JulKöp Golfhäftet 2016 hos oss i receptionen!

Vi lottar ut 4 hotellövernattningar i Sverige varje månad från nu fram till säsongstart bland  alla som köper via klubbens reception. Vi räknar med att få hem de nytryckta  häftena i slutet av januari. Häftet kostar 495 kr. Det kan bli billigare om du köper en större upplaga! Gå t ex ihop i din onsdagsliga och köp 10 st så får du ett kanonpris! Vi tar emot anmälningar redan nu via kansliet 0155-21 66 17 eller kansli@nykopingsgk.se (öppet tis-ons-tor 9-13).

Golfhäftet ger dig tillgång till 600 golfbanor med 50 % rabatt i många Europeiska länder under hela 2016. Ska du till varmare breddgrader nu inför säsongstart? Köp Golfhäftet hos oss och spar mycket pengar på greenfee.

Gräsroten 2016 – Stöd din golfklubb!

Registrera dig genom att trycka på knappen om Gräsroten!

Spelar du på Svenska Spel? Genom att välja Nyköpings GK som din stödförening bidrar du till lite extra inkomster för oss under 2016! Läs mer

Golfboende Nyköpings GK 2016

Jorntrahus Trend mobo 60 3D-bild1Grävmaskinen går varm just nu med schaktningsarbete kring grunderna till våra nya hus och parhus. Bygglovet är nu klart så arbetet är i gång för fullt med plintgrunderna och dragning av alla rör. De två parhusen levereras vecka 8-9 sedan kommer de övriga fyra husen successivt. Entreprenören sätter ihop husen utvändigt sedan påbörjas montage invändigt. De första parhusen beräknas vara klara under april och ambitionen är att allt annat ska vara färdigt i början av juni. Följ projektet med husen.

Just nu utvärderar vi ett bokningssystem online och finjusterar vår prissättning och paketering så vi är redo för förfrågningar. Den första skarpa offerten lämnades igår till en grupp med 20 damer som vill komma i juni!

Våra hus och parhus

Arila Golf situationsplan Janark 20151215Naturligtvis kommer vi att följa hela projektet på webben under våren. För att vi ska skapa rätt bild av vad vi producerar beskriver vi nu vårt golfboende  som hus och parhus. Vårt golfboende blir vinterbonat, med riktiga sovrum med sköna sängar, kompletta badrum, sovrum och ett enklare kök. Den som vill pressa priset kan välja att ha sex sängplatser i husen och fyra i parhusen varav två sängplatser i bäddsoffa.

Passa på att bjuda in dina vänner under sommaren 2016. Ett tips! Boka ett hus själv för ditt herrgolfgäng en onsdagkväll så ni kan njuta lite längre av varandras sällskap med god mat hos Nino och en lång kväll på birdealtanen utanför huset.

Nu säger vi hus och parhus! Stuga klingar lite dåligt och kan ge ett intryck av att gästerna ska sova på golvet eller i våningssäng på mycket begränsade ytor.

Tävlingskalendern 2016

Vi håller på för fullt med de sista justeringarna i tävlingskalendern för 2016. Alla tävlingar matas i dagarna in i Golfsystemet och vi beräknar att vara klara till månadsskiftet. Vill ni få en översikt för semesterplanering osv så publiceras kalendern i början av februari. Första lördagen i mars släpps tävlingsanmälan för nästan samtliga tävlingar så alla har samma chans att få en plats i våra mest eftertraktade tävlingar! Tävlingskalender.

Utbildningar

Tävlingsledare/funktionärer och Nya GIT tävling

SogdfInför 2016 finns en ny regelbok och tävlingshandbok. Klubben har beställt ett stort antal till spelare och funktionärer. Böckerna bör komma i början av februari.

Är du sugen på kompetensutveckling? Sörmlands Golfdistrikt erbjuder TLR1 & TLR2 samt Nya GIT tävling utbildningar under feb/april. Läs mer.

Uppdatera din information på Min golf

Vi är tacksamma om alla medlemmar ser över sina kontaktuppgifter som finns registrerade på Min golf. Vi får många felmeddelanden på e-post. Kom ihåg att detta är viktigt för handicaphantering så att alla får sina bekräftelser om du är markör eller om du har sänkt eller höjt dig vid ett speltillfälle på banan.

Årlig handicaprevision av SGF/EGA inför 2016

Den kommande veckan kommer vi att genomföra denna revision på de 276 st medlemmar som ska höjas eller sänkas enligt årsrevisionen. Spelare kan höjas/sänkas max 2 slag. Ett meddelande skickas ut till alla berörda.

Klubbchef Gary Cosford

Alla tidigare nyhetsbrev finns samlade på denna länk.


actoricon_facebook

Facebooksidor – Gilla, kommentera och dela gärna

Nu är vi 1.069 som gillar vår Facebooksida!! Vill du få färsk info om allt kring klubbens verksamhet GILLAR du oss också!!  Det är också här du kan kommunicera direkt med klubben och göra inlägg.

Markera att du vill ta emot inlägg när du GILLAR! Facebookgrupper – Gå med och hitta nya vänner

Nyhetsbrev från Klubbchefen 2015

Fotograf Tomas Kihlman

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb