DamerKlubbnyheterTour-rapport

Alexandra Lennartsson rapporterar från touren

Sunshine Ladies Tour i Sydafrika

Alexandra_sving_SydafrikaFörsta tävlingen är nu avklarad med score 79-76-79 och en delad 24:e plats. Visst vill jag mer än så, men är ändå helt okej nöjd med tanke på förutsättningarna. Landa dagen innan tävling är inte helt optimalt. Igår kväll kände jag verkligen hur trött kroppen var efter fyra väldigt intensiva första dagar. Fanns väldigt mycket positivt under de här ronderna som jag tar med mig, och det andra får jag jobba på till nästa tävling nu på måndag. Efter ronden igår åkte vi till Houghton Golf Club där nästa tävling ska spelas och bokade inspel. Banan såg helt otrolig ut på avstånd! Strålande sol med klarblå himmel – 30 min senare åska och regn.

Jag och dom andra tjejerna har precis avslutat morgonfys och en god frukost efter. Nu är det dags att röra sig till Royal Johannesburg för träning. Känns väldigt skönt att vara igång!

För er som vill veta mer om touren och scorer kan ni antingen gå in på sunshineladiestour.com eller på Sunshine Ladies Tour på Facebook

Rapport från första tävlingsdagen

2016-01-18 – Första tävlingsronden är avklarad här nere i Sydafrika. Med tanke på att jag landade igår, spelade in och slog första ordentliga slagen på månader känns det helt okej med 79 (+7). Det långa spelet känns väldigt stabilt men närspelet är lite svajigt, som det brukar när man inte spelet på länge.. Inte det lättaste att putta på greener med stimp 11 heller! Banan är i otroligt fint skick efter killarnas Europatour tävling här i helgen men ändå har vi en klubba lägesförbättring på fairway.

Imorgon är moving day och jag ska faktiskt spela i en tvåboll med en av de andra svenska tjejerna här. Det känns otroligt bra att vara här och jag är för första gången jag nöjd över min golfbränna som redan syns. Klockan ringer 04:30 så nu säger jag godnatt puh..

Kram på er!!

Alexandra Lennartsson