DamelitKlubbnyheterTour-rapport

Alexandra Lennartsson rapporterar om en 8e plats!

By 5 februari 2016 No Comments

Alexandra Lennartsson rapporterar om en 8e plats!

2015-02-04 – Tshwane open avslutades med 75-70-72 och en delad 8:e plats. Känns riktigt skönt med 3 bra scorer och lyckas hålla nervositeten borta sista dagen. Spelet känns inte helt hundra med scoren är där och det är det viktigaste! Även första top 10 här nere och går bara bättre och bättre för varje tävling.. Skönt att se att träningen ger resultat! Vinnaren av tävlingen blev Monique Smith efter särspel. Extra kul för hon var en av tjejerna som var med på resan vi åkte på innan tävlingen började.

Rosa_fest

Efter tävlingen igår hade Tarsh bjudit med oss till en välgörenhetsmiddag för bröstcancer. Temat var såklart rosa och det fanns massor utan olika hattar och accessoarer i rosa/glitter man kunde låna. Jättekul och många skratt!! ??

Idag har vi tagit sovmorgon och långfrukost. Tror vi åker till world of golf idag för lite närspelsträning men annars tar vi det lugnt.

2015-02-03 – ”The swedes” som vi kallas. Fick även höra igår ”Carols adopterade barn” haha. Det är hon och Tarsh som vi får bo hemma hos. Dom är helt otroliga och tar verkligen hand om oss!!

Två första dagarna av Tshwane open är avklarade med scorerna 75-70. Spelet har faktiskt inte känts speciellt bra men har lyckats få bollen i hål och det är allt som räknas. Är delad 11 inför imorgon och hoppas på bättre bollträff imorgon. Greenerna är långsammare än vad vi är vana vid på Royal så har varit lite svårt att hitta känslan.. Men imorgon är sista dagen och jag vill bara gå ut å ha kul och förhoppningsvis hitta den där goa känslan i kroppen med bra golf. På pro-amen fick jag spela bla med en man som anordnade fotbolls VM här för några år sen. Så himla häftigt! Nu är det sovdags då det är ännu en tidig morgon med uppstigning 04:30. Puh! Godnatt och kram på er! ?

Alexandra Lennartsson

Alexandra Lennartsson Professional Golfer

Sunshine Ladies Tour – facebooksida

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.