JuniorerKlubbnyheter

Team Sörmland – Fem av våra juniorer i träning

By 7 februari 2016 No Comments

Team Sörmland – Fem av våra juniorer i träning

SogdfVi är den klubb som har flest juniorer uttagna till denna träning i regi av Sörmlands Golfförbund.

Här kommer en rapport från vår “juniorreporter” Oskar Gabrielsson:

“Här kommer lite info om träffarna i Södertälje med sörmlandslaget. Träningen där är väldigt lärorik. Vi arbetar tillsammans med Johan Tärnström på JS Golf.  Där både spelar och tränar vi i trackman och jämför och testar olika siffror för att optimera resultatet av varje slag.

Victor Tärnström

Victor Tärnström, vid JSM på Nyköpings GK 2012

Johan har hjälpt mig väldigt mycket med att hitta och förbättra mina svagheter. Varje deltagare har pratat med Johan om svingförändring och med hjälp av trackman kunna fortsätta träna själv utan att han står bredvid varje slag vilket är toppen.

Under ett vanligt träningspass tränar vi wedgar och längdkontroll, rakhet samt sving och puttning. Johan tillsammans med sin son Victor hjälper oss och ger tips i träningen.”

Oskar nämner Victor Tärnström ovan. Victor var med och spelade JSM på Nyköpings GK och då fick han lite extra bevakning av fotografen.

Hjärtligt tack Oskar Gabrielsson, vår eminenta juniorreporter!

Team Sörmland

De ungdomar hos oss som är med i Team Sörmland är:

• Emma Andersson
  • Erika Andersson