Tanklyft – Igår skedde det

Den 2 ton tunga tanken som stått vid maskinhallen sedan slutet av januari skulle lyftas ned i backen. Titta på en kort video och därefter finns ett bildspel och foton från markförberedelser.

Igår vid 8-tiden åkte jag ut till klubben för att kunna följa tanklyftet som skulle ”ske under dagen”. Vi kom överens om att jag skulle bli kontaktad när det var dags. Under tiden satt  jag på kansliet och arbetade och vi trodde att vi skulle se/höra när lyftbilen kom. Det gjorde vi inte.

Plötsligt fick jag veta att allt var på gång. Den ordentliga förberedelsen med gummistövlar hanns inte med utan jag sprang ned utmed hål 18 för att hinna innan lyftet var genomfört. Jag kom precis. Jag klättrade upp i en stor lerhög och hittade ett isblock där jag kunde stå någorlunda. När jag höll på att ramla ned slutar filmen lite abrupt.

Hur jag själv sedan såg ut om fötter och kläder ska vi inte tala om! Lerig var ordet! Därefter följde jag projektet med foton. Ytterligare en tank lyftes. Se bildspelet nedan.

Bakom kameran: Gunnel Thunström

2016-02-10 Markförberedelser inför avloppstanken

_C8A6347 markarbeten tanken Tomas _C8A6346 markarbeten tanken Tomas _C8A6344 markarbeten tanken Tomas _C8A6336 markarbeten tanken Tomas

_C8A6340 markarbeten tanken Tomas grop _C8A6335 markarbeten tanken TomasFotograf Tomas Kihlman

 

 

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb