KlubbnyheterTour-rapport

Alexandra Lennartsson rapporterar från Sunshine Tour i Sydafrika

Sista dagen på Huddle park sköt jag 75 så jag slutade till slut på en 18:e plats och en 21:a plats på orders of merit. Självklart var målet att komma top 10 så jag skulle få spela finalen men det har varit riktigt tufft. Väldigt många bra spelare har spelat på touren i år bl a från LPGA och LET. Lee-Ann Pace som leder är top 50 i världen.

Allt som allt är jag ändå väldigt nöjd med säsongen och det har varit otroligt lärorikt! Sunshine Ladies Tour har varit fantastisk med välorganiserade tävlingar och de har satt upp banorna på ett väldigt bra sätt. Sloganen för Tshwane open var ”it’s more than just golf” och det stämmer verkligen här nere. Sydafrika. Det är ett helt fantastiskt land och jag rekommenderar alla att åka hit, även om man inte vill njuta av de otroligt fina golfbanorna. Jag längtar redan till nästa år!!

Efter tävlingen

Alexandra_poolhangEfter tävlingen åkte vi hem och firade efter en lyckad säsong, som var över alldeles för snabbt, med vin och poolhäng. Såå skönt! Nu har vi haft några lediga dagar med bland annat vår första rugbymatch. Väldigt roligt! Idag var vi på Apartheid museum som handlar om Sydafrikas historia mellan svarta och vita. Otroligt lärorikt och intressant, men samtidigt väldigt skrämmande! Imorgon fortsätter vi vår sightseeing innan det blir golfträning igen.

Den 14:e kommer min älskade pappa och hälsar på i 2 veckor innan vi åker tillbaka till Sverige. Ska bli så kul att få visa honom var jag har spenderat senaste 1,5 månaden.

TACK för all support och kärlek ni har gett mig under min säsong här nere. Om en månad börjar säsongen hemma i Sverige och ute i Europa, samt en ny härlig sommar på JogersÖ Camping. Jag är väldigt lyckligt lottad! Hoppas ni har haft en skön helg.

Kram! Alexandra!

4 mars

Alexandra putt 4 mars7:30 slår jag ut för sista rundan idag här på Huddle park golf course. Första två dagarna har scoren varit 74-72 (+2) och spelet känns bra, äntligen! Jag känner mig taggad och idag ska det jagas birdies! Banan är uppsatt väldigt roligt då vi kan gå för många par 5 ifall vi slår en bra drive, kul!!

Igår åkte jag och köpte en ”vuxenmålarbok”. Vilken tålamodsträning det är men väldigt nyttigt för mig. Kunna koppla bort allt annat och ge fokus på att färglägga små blommor.

Alexandra malarbok 4 mars