DamerKlubbnyheter

Damernas upptaktsträff på Scandic

OAuthException: (#200) Missing Permissions

Damernas upptaktsträff på Scandic

ScandicStoraHotelletFörväntansfulla damer inför golfsäsongen slöt upp på damernas upptakt den 13 april. Livliga samtal och glada skratt hördes under måltiden och därefter följde information.

Till kaffet berättade Gunnel Thunström om de olika jubileumstävlingarna och sitt samtal med Berit Krönby, som varit mycket aktiv inom Damkommittén på Ärila GK som det hette på den tiden ( läs intervjun med henne).

Jag redovisade synpunkterna från den enkät som gjordes i höstas. Årets aktiviteter presenterades och var och en fick en folder med information. Den finns också att hämta i damernas rum på klubben.

Kvällen avslutades med att Margaretha Olofsson visade några bilder och berättade om DANA-projektet. Vid hennes tävling i höstas minskades prisbordet ner och pengar skänktes till detta projekt som förbättrar toalettmiljöer för flickor på skolor i Uganda. Vi damer i Nyköpings GK har bidragit med två toaletter för flickorna.

Hemliga resan kommittén” sålde lotter under kvällen och meddelade att den hemliga resan kommer att ske någon av vardagarna vecka 31.

Ann-Christine Samuelsson
DK-ordförande

Foto: Susanne Hörnfeldt

Damgolf  | Damkommitté | Damernas hemliga resa | 60 år – Damkommitté historik | 35 år – Damupptakt | 35 år Damavslutning

Fotoalbum från kvällen

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb