HerrgolfenKlubbnyheterKlubbtävlingar

Häng med på Gary Cosfords Birdieutmaning på herrgolfen

_C8A9101 50 kr per birdieNär jag var 28 år fick jag cancer. Jag lyckades besegra den eftersom jag arbetar här på Nyköpings GK.

Nu 18 år senare tänker jag ofta på hur det skulle kunna har slutat….

Jag har skrivit en kort berättelse om min sjukdom och lagt in foton för den som är intresserad. Att stödja Cancerfonden känns givetvis mycket angeläget för mig som varit drabbad. Det är också många i omgivningen som är direkt eller indirekt drabbade och som förhoppningsvis vill vara med och ge sitt stöd.

Läs min cancerhistoria.

Häng med på Gary Cosfords Birdieutmaning – Pdf-fil

Hjälp till att samla in 100.000 kr till Cancerfonden i år!

När första herrgolfen startade 20 april i år bestämde jag mig för att skänka 50 kr för varje birdie jag gör på herrgolfen. Jag gjorde 2 st Birdies på första herrtävlingen = 100 kr till klubbens insamling hos Cancerfonden.

Hjälp till att bidra du också genom att hänga med på min utmaning.

Sidebar_Lamna_Bidrag Nyk GK logo

Tryck på plattan och se insamlingens status. Skänk pengar via betalkort eller internetbank (valfritt belopp) eller SMS 50 kr. Länk till insamlingen.

Tips om du vill hänga på Garys 50-kronorsutmaning: SMS:a till 72988. Skriv BESEGRA 15691 + ditt namn. 50 kr är förvalt och debiteras telefonräkningen. Skriver du inget namn blir du anonym givare.

Golfkampen_300x300_Nyk-logo-DonationsplattaGolfkampen

Den 5 augusti spelar vi Golfkampen – Ett slag för Cancerfonden på Nyköpings GK.

Tävlingen spelades 2014 och 2015 på Jönåkers GK och nu tar vi över tävlingen.

Ambassadörer är bl a:

Gary Cosford