KlubbnyheterKlubbtävlingarSeniorer

Seniorgolfen – Upptaktstävling som blev försenad

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Seniorgolfen – Upptaktstävling som blev försenad

Det kom ett besked på klubbens facebook vid 8-tiden om att tävlingen var framflyttad till kl 11 på grund av frost!!!

Det var inte så stort deltagarantal, 27 personer, som alla spelade från tee 50. Evy Sehlin och jag gick till hål 15 för att invänta start. Sent dök Bjarne Lundin upp. Vi inväntade shotgun men det kom aldrig något skott så vi slog ut 50 sek över 11.

_C8A9873 Bjarne Lundin mot 6 ans greenBjarne Lundin, ny medlem, var från Göteborg men hade flyttat runt, Sollefteå och närmast Eslöv i Skåne. Numera pensionär som hade arbetat inom polis- och rättsväsende. Även hans fru spelade golf men hade blivit tvungen att hålla igen på grund av hälsoskäl. Han uttryckte sin uppskattning över sällskapet och och kände sig förhoppningsvis väl mottagen. Han hade bara varit medlem i några veckor och endast spelat en gång på Västra och en gång Östra.  Jag informerade också om alla våra tävlingar och tipsade honom att anmäla sej till några, vilket är ett bra sätt att träffa lite folk häromkring. Vi hälsar Bjarne och han fru välkomna till klubben.

Bilder på Bjarne Lundin.

Resultaten var ej redovisade när denna artikel publicerades.

Text och foto. Fotograf Tomas Kihlman

Tryck på fotona så kan du bläddra i albumet. Bilderna visas med text och i större format.