DamerKlubbnyheterKlubbtävlingar

Damernas Order of Merit fem onsdagar

Nytt för i år är en Order of Merit som många damer efterlyst. Order of Merit spelas som en deltävling i den vanliga onsdagsgolfen vid fem tillfällen varav de tre bästa resultaten räknas. Alla kan delta oavsett handicap!

Order of Merit-datum

Första tillfället är nu på onsdag 18 maj. Här är alla datum:

• 18 maj, 15 juni, 20 juli, 17 augusti och 7 september.

Rutin för Order of Merit

Innan start lägger du 50 kr, i ett kuvert som du märker med Order of Merit och ditt namn. Kuvertet lämnas i kansliet. 50 kr gäller för alla 5 deltävlingarna.

Du spelar den vanliga onsdagsgolfen men skriver av din score på ett separat scorekort, som du märker med Order of Merit, ditt namn, HCP och datum och lägger i postlådan i damrummet. Du kan spela i lottat startfält eller på fri start.

Du kan vinna ett smycke!

Vi hoppas att många vill vara med så att pengarna räcker till ett fint smycke. Pris/priser i form av smycken delas ut vid avslutningstävlingen den 15 september.

Damkommittén

Information angående Coronavirus covid-19