FredagsÖppetKlubbnyheter

Fredagsöppet 20 maj

23 spelare kom till gårdagens FredagsÖppet där undertecknad var golfvärd. Först ut var den här familjebollen. Isak Fahlén och hans mamma hade gått utbildning med Family Eagles för Malin Landehag. Nu var det dags att prova banan. Mormor, medlem i en klubb i Norrköping, var handledare. Isak skulle spela från 150 m, men på första hålet med nedförsbacke började han på tee 49, istället för att bara gå halva banan!

Kerstin Brezina, nybliven medlem, kom ensam och fick vänta ett tag. Sedan kom en boll med tre killar och där bjöds hon in.

2016-05-20 1 grupp 2016-05-20 2 Scheibe utslag
2016-05-20 3 Scheibe 2016-05-20 4 Kerstin Brezina

Efter ronden kom dessa rader från Kerstin: Åh vilka artiga och fina killar jag spelade med!! Och bra gick det idag också. Jag sänkte mig rejält.” Grattis Kerstin att det har gått så snabbt för dig.

Regnet hängde i luften, men det var inget som bekymrade dagens spelare, som kom i jämn ström. Vi har tidsbokning på plats i kansliet från kl 15 och Fredagsöppet startar kl 16. Det går att komma fram till kl 18. Läs mer info om FredagsÖppet.

Gunnel Thunström

Fotograf Tomas Kihlman (toppbilden)

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.