HerrgolfenKlubbnyheterKlubbtävlingar

Herrgolfen 18 maj – Östra banan

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Herrgolfen 18 maj – Östra banan

Det var en fin dag den 18 maj och i fotografens boll blev det två birdies till Gary Cosfords Birdieutmaning i Golfkampen. Gary  och Mats Melander gjorde var sin birdie.

_C8A0249 Herrgolf O Mats Melander birdie 14

Mats Melander gjorde birdie på hål 14

_C8A0267 Herrgolf O Gary birdie 17

Gary Cosford gjorde birdie på hål 17

Herrgolfens resultat finns alltid i Tävlingskalendern. Pristagarna redovisas på Herrgolfens sida. Just denna dag var det 12 st som gick under par! Kjell Brandt var närmast hål på både hål 3 och 10 och tog ”storslam” i Örnslaget. 2016-05-18 Pristagare

_C8A0227 Herrgolf O Ingen tittar... Gary

Vem tittar efter bollen??

I Gary Cosfords boll spelade Mats Melander, David Ward Negri och fotograf Tomas Kihlman.

Bilderna visas med text och i större format.