KlubbnyheterSeriespel - Mixed

Mixed Seriespel – Strängnäs GK vann över Nyköpings GK

Mixed seriespel – Strängnäs GK vann över Nyköpings GK

Igår var det dags att spela Mixed seriespel i Strängnäs. Hemmaspelarna vann över oss från Nyköping på hemmaplan. Den ena matchen avgjordes på hål 15 och den andra på hål 17. Vi hade en mycket fin dag med sol bland alla vackra ekar som finns på Strängnäs GK.

Mari Ekwall är ny TK-ordförande. Hon hade hittat info om Mixed seriespel på facebook och tyckte att Strängnäs också skulle vara med. De är alltså nya i år. Nu får vi komma tillbaka en gång till i och med att avslutningen i seriespelet spelas på Strängnäs GK.

Boll 1: Lisa och Kari Viitala, Strängnäs GK, mötte Peter Karlsson och Annette Nystedt Karlsson, Nyköpings GK.
Boll 2: Mari och Kjell Ekwall, Strängnäs GK, mötte Gunnel Thunström och Tomas Kihlman, Nyköpings GK.

IMG_0789 Forsta lagen ut

Första bollen gör sig redo att starta

IMG_0790 TK lutar sej mot TK

TK (Tomas Kihlman) lutar sig mot TK Mari Ekwall

Två birdies!

En sagolik tall

Fin väder första 9. Mari Ekwall och Gunnel Thunström.

IMG_0810 Gunnel chipar

Gunnel chippar

IMG_0811 Tomas alltid klar o far vanta

Tomas Kihlman väntar

IMG_0812 Fotogr hittade vackra vyer

Fotografen hittade vackra vyer

Tack för matchen

Tack för en mycket trevlig match.

2016-05-29 Seriespel packning

Packningskonst i den högre skolan. Fyra bagar och tre vagnar! Tack för skjutsen Peter Karlsson och Annette Nystedt Karlsson.

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb