GolfkampenKlubbnyheterKlubbtävlingar

SN intervjuade oss om tävlingen Golfkampen

SN intervjuade oss om tävlingen Golfkampen – Ett Slag för Cancerfonden

Sidebar_Lamna_Bidrag Nyk GK logo 400Golfkampen – Ett Slag för Cancerfonden går ut på att samla in 100 000 kr till Cancerfonden och det gör vi genom olika aktiviteter i form av utmaningar och vid tävlingen som spelas hos oss den 5 augusti. Läs mer på sammanfattningen nedan. På länkarna finns all info.

SNs reporter Maja Edsö

I tisdags kom Maja Edsö, reporter på SNs Personligt. Susann Borg hade tagit initiativet att skriva till SN och vi träffades på Jogersö Camping.

Vi som träffade Maja var Gary Cosford, Susann Borg, Bodil Olausson, Anne-Marie Hermelin (kom efter vi tagit bilden) fotograf Tomas Kihlman och Gunnel Thunström, projektledare.

Maja hade fått alla våra länkar i förväg så hon var väl påläst. Hon fokuserade intervjun på varför vi arbetade med Golfkampen och vilka egna erfarenheter vi hade av cancer. Intervjun kommer i fredagens tidning 3 juni under vinjetten ”Personligt”. Tack Maja för att du kom och för din artikel. Vi hoppas den hjälper oss att samla in ännu mer pengar.

Alla kan bidra med pengar till vår insamlingslänk hos Cancerfonden.

Projektmöte

Efter intervjun hade vi ett projektmöte med alla medhjälpare som vi hittat hittills. Vi konstaterade snabbt att vi behöver bli fler, om du som läser är intresserad. Vi behöver många medhjälpare som inte vill spela den 5 augusti eftersom vi ska ha många aktiviteter hela dagen på klubben! Hör av dig till någon av oss om du vill hjälpa till eller maila till Gunnel Thunström – gunnel@thu.se

Golfkampen projektgrupp smal 2000

2016-05-31 – Projektmöte: Gary Cosford, Susann Borg, Rasmus Eriksson, Bodil Olausson, Karin Andersson, Mats Näsholm, Curt Andersson, Eva Dolk. Sittande: Erna Nilsson, Anne-Marie Hermelin, Ingrid Näsholm, Gunnel Thunström och fotograf Tomas Kihlman (bakom kameran).

Utmaningar och tävling 5 augusti

Många har redan bidragit till utmaningarna men vi vill att ännu fler ska vara med och utmana sig själva till bra slag och känna en glädje över att på så sätt också bidra till något mycket angeläget i samband med golfen.  Det är en rolig aktivitet i samband med spelet. Du kan göra utmaningar i tävling eller sällskapsspel, singel eller parspel! Betala gärna för HIO och Eagle som du gjort tidigare. Sådana bra slag glömmer ingen!

Golfkampstävlingen är ny hos oss i år. Vi lägger in också insamlingen till ”Olle Hörnfeldts Minne” under Ärilaveckan.

Vi utmanar alla andra klubbar

Vi är också med i den stora tävlingen ”Ett Slag” mellan alla golfklubbar vem som samlar in mest pengar till Cancerfonden. Vi tänkte vinna den tävlingen i år i och med klubbens 65-årsjubiléum! Det kommer att behövas mer än 100 000 kr!

GOLFKAMPEN - Kortinfo

Golfkampen är också en aktivitet i föreningen ”Nyköping Tillsammans”

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb