Artikel i SN om Golfkampen 5 augusti

Nyköpings golfklubb ska samla in 100 000 till Cancerfonden

Golfkampen kommer i år att spelas på en ny klubb och har ett högre mål än någonsin.
– Vi vill samla in mest pengar av alla golfklubbar i Sverige, säger projektledaren Gunnel Thunström.

Bilden: Susann Borg, Gary Cosford, Bodil Olauson, Anne-Marie Hermelin, Gunnel Thunström och Tomas Kihlman höjer klubban och samlar pengar till Cancerfonden. Foto: Maja Edsö

Länk till artikeln i SN

Tack chefredaktör Anna Falk för att vi fick marknadsföra artikeln med foto och ingress på vår webbsida.

Golfkampens projektgrupp har nu fått sina Golfkampströjor

2016-06-03 Anneli PiratReklam

Sponsor är PiratReklam, Anneli och Sven Kastås. Anneli är modell i deras fina butik! Foto: Gunnel Thunström

Golfkampen projektgrupp smal 2000

2016-05-31 – Projektgruppen hade möte: Klubbchef Gary Cosford, Susann Borg, Rasmus Eriksson, Bodil Olauson, Karin Andersson, Mats Näsholm, Curt Andersson, Eva Dolk. Sittande: Erna Nilsson, Anne-Marie Hermelin, Ingrid Näsholm och Gunnel Thunström, projektledare. Saknas Marianne Johansson. Vi vill gärna blir fler i projektgruppen. Hör av dig till någon av oss eller maila till gunnel@thu.se. Fotograf Tomas Kihlman.

Om Golfkampen  – Missa inte att vara med i våra utmaningar

En utmaning kan du spela när och hur du vill!

En utmaning kan du spela när som helst, tävling, sällskapsrond eller partävling. Utmaningarna har ett belopp, men du betalar givetvis ett frivilligt belopp för din Klassvinst, HIO, Eagle, Birdie, Par eller Bogey till Golfkampens insamlingslänk hos Cancerfonden.

Det går också bra att betala med Swish – 070-743 24 85, (går till projektledaren).

Golfkampen - Kort info ny A5

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.