Parhusen är inflyttningsklara

Det är musik till bildspelet.

Några av våra nybyggda hus är nu strax inflyttningsklara. Det är de två parhusen som är klara först. Parhusen har två boendeenheter/hus. Där finns sovplats för två personer i sovrummet och ytterligare två sängar via bäddsoffa (separata eller ihop). Ett ljust och trevligt badrum finns också. Boende för 2-4 personer. Det finns ett litet kök med kokplattor, mikro och ett stort kylskåp/frys samt övriga tillbehör som önskas för dryck och matlagning hemma i husen. TV-skärm finns med Chromecast och inom kort WiFi.

De andra fyra husen är friliggande och lite större (60 kvm) med plats för fyra personer i två sovrum och ytterligare två sängar (separata eller ihop) via bäddsoffan. Husen är mycket välutrustade med dusch och komplett kök t o m med diskmaskin! Klubbens restaurang erbjuder matpaket med frukost, lunch och middag efter överenskommelse. Vill du färdigställa middagen själv kan du avnjuta den på husets altan om du vill, samtidigt som du har koll på hål 18 och spelarna på Västra banan med solnedgången i bakgrunden.

Alla hus ligger ca 40 m till första tee på både banorna och lika långt till restaurangen/klubbhuset och bastun. Inom ca 100 m hittar du driving-rangen, shopen, puttninggreen och vår korthålsbana/fotgolfbana.

Här går det att boka boende on line.

Vi har följt byggprojektet på denna sida.