JuniorerKlubbnyheterUngdomsserien

Ungdomsserien – Eskilstuna GK 18 juni

Rapport och bilder från ungdomsserien i lördags på Eskilstuna GK:

”Vi möttes av kraftigt regn redan i trakten av Malmköping. När vi kom fram, grått och trist men det var förväntansfulla grabbar, speciellt debutanterna Alex Hjerp, Linus Hjerp och Albin Fernberg. De kompletterades av veteranen Filip Forsberg.

Ungdomsserien Eskilstuna smal.jpg

Filip Forsberg, Albin Fernberg, Linus Hjerp och Alexander Hjerp.

Ut på banan under blöta förhållanden men gott humör. Filip fick känning av en axelskada och kunde inte spela för fullt. Det blev mer ansvar för debutanterna. De höll ihop spelet på ett förtjänstfullt sätt. Alla hade över 30 poäng men motståndet blev för svårt.

Jönåker/Kiladalen vann denna gång. Nästa omgång i Katrineholm ser vi fram emot. Nu börjar vi nämligen få ihop bra manskap för ungdomsserien både på tjej- och killsidan.”

Ungdomsserien Eskilstuna.jpg

Hälsningar Rolf Forsberg
Text och bilder

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.