Damtävling – Guldbollen – Lag

Laget fick en guldboll (gul) och det gällde att hade kvar den så länge som möjligt. Tävlingen spelades med lottade 3-bollar. Alla spelade sin egen boll som poängbogey. På vart 3e hål hade varje spelare guldbollen och då räknades  bollen som en 4e ”person” med dubbelt resultat.

Exempel: Spelare 1 fick 3 poäng och hade guldbollen. Summa 3 + 6 poäng + medspelarnas poäng. Om bollen förlorades var den borta och laget fick spela utan guldboll resterande hål.

Barbro Abrahamsson var tävlingsledare och hon hade genomgång med alla lag i den nya starterkuren på hål 1 Västra. Festis och godis var startkit! Prisutdelning sker vid damernas avslutning.

Första bollen vann, se toppbilden. Barbro Abrahamsson t v.

2016-06-29 Guldbollen 2a

Tvåa kom Gunilla Lindh, Eva Asthage och Gunnel Thunström (bakom kameran).

2016-06-29 Guldbollen 4a

Fyra: Kerstin Åkvist, Christina Hörnfeldt (sittande) och Ann Ljungwald

Resultat GULDBOLLEN

1. Marianne Westin-Wivianne Alm-Jarmila Magusin                        165 poäng