OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

KM Foursome

Åtta lag ställde upp i KM foursome idag 10 juli, som spelades i ett härligt soligt sommarväder, men med lite vind. Efter de första 18 hålen var det endast fyra slags skillnad mellan lagen, 80-84 slag.

IMG_0951 vinnarna suddiga

Vinnarna Tommy Hallén och Björn Antonsson segrade på 80 + 72 slag och de gjorde två stabila ronder. Björn sa också i tacktalet att de hade spelat mycket bra!

Prisutdelning på höstårsmötet

Grattis till titeln. Prisutdelningen sker på klubbens höstårsmöte. Idag fick de var sin hotellövernattningscheck för två personer plus blommor av tävlingsledare Inga-Lill och Boo Nilsson.

Tryck på fotona så kan du bläddra i albumet. Bilderna visas i större format.

Resultatlista

Plac. Namn Klubb Klass SHCP Tot.res Särskilj