GolfkampenJuniorerKlubbnyheterKlubbtävlingar

Golfkampsvinnaren – Ett Slag för Cancerfonden

I fredags spelade vi Golfkampens tävling som avslutades med en Shoot Out för de tre bästa i A-, B- och C- klass. Vilken succé det blev!

• A – Philip Andersson, Lars Billnert och Håkan Ringö
  • B – Anders Söderberg, Nils-Erik Duseng och Kerstin Åkvist
  • C – Helena Löwengren, Johnny Sundberg och Susanne Billnert

Susann Borg och Rasmus Eriksson hade satt upp ”banan” och guidade spelarna på plats:

1. Alla nio fick chippa mot hål nedanför green på hål 18. De tre som kom längst ifrån åkte ut.
  2. De sex kvarvarande fick chippa uppifrån green mot hål. De tre längst ifrån åkte ut.
  3. Till final gick Philip Andersson, Håkan Ringö och Kerstin Åkvist. Det var lite roligt att det blev tre generationer. De  fick chippa över en greenbunker mot hål och därefter sätta minst antal puttar.

Överlägsen vinnare blev Philip Andersson, som var närmast hål i alla tre omgångarna. Priset var ett samarbete mellan tre företag på Jogersö i Oxelösund.

Ett hjärtligt tack till alla tre, som kämpade på slutet och grattis Philip! Golfkampsvinnaren fick också två VIP-biljetter till festkvällen 27 aug med Nyköping Tillsammans på Träffen. Nu har Philips föräldrar Christer och Camilla fått dessa biljetter. Vi i projektet säljer VIP-biljetter á 500 kr till vår insamling.

_C8A9504 Shoot outPubliken, de andra spelarna och projektgruppen, hejade på i alla omgångar!

_C8A9506 Anders Soderberg shoot outAnders Söderberg chippar

_C8A9496 chipRasmus Eriksson i gul Golfkampströja instruerar!

_C8A9502 Karin AkvistKerstin Åkvist _C8A9508 Philip A shoot outPhilip Andersson

_C8A9510 Engagerad publikKolla vilken engagerad publik när Håkan Ringö, som gick till final, skulle sätta sin avslutande putt efter den första chippen. Han missade trots allt publikstöd! Philip Andersson hade chippat mycket nära pinnen och satte putten för vinst! Tack fotograf Tomas Kihlman för en fantastisk bild.

_C8A9516 Golfkampmastaren finalheatetTack och grattis. Philip Andersson, Kerstin Åkvist och Håkan Ringö tackar varandra för denna Shoot Out i Golfkampen

Hjärtligt tack till sponsorerna ovan för denna extratävling och tack också till den dam på Jogersö, som skänkte den fina blombuketten, som Philip fick.

Insamling till vårt konto hos Cancerfonden

Insamlingen under dagen var mycket lyckad med många bidrag.  Vi fick in 8 985 kr kontant och swish för lotter, P-avgift, utmaningar och extra donationer. Tusen tack. Reportage från tävlingen finns separat.

• Golfkampens konto hos Cancerfonden – Bidra gärna så att Nyköpings GK vinner tävlingen ”Ett Slag för Cancerfonden”. Det krävs nog en bra bit över 100 000 kr.
  • 2015 års upplaga av golftävlingen Ett Slag för Cancerfonden samlade in totalt 850 000 kronor och runt 55 klubbar deltog. Vara-Bjertorp GK samlade in mest pengar – för tredje året i rad. 101 960 kronor fick klubben in. Resultatlistan för Ett Slag 2015.
  • Tävlingen har genom åren samlat in nära 38 miljoner kronor till Cancerfondens verksamhet.

Nu är Nyköpings GK med och höjer den siffran! 2015 samlade vi in 21 295 kr. Olle Hörnfeldts minnestävling ingår, tillsammans med extra startavgifter under Ärilaveckan i juli.

Ett stort och hjärtligt tack till alla våra generösa sponsorer!

Sponsorer

Nykopingsgk_smal.jpg Nykoping_tillsammans_smal.jpg Fotograf_Tomas_Kihlman_smal.jpg
Halsokallan 160 THU-konsult_smal.jpg Jogerso_smal.jpg
GestalPartner BrandEx_smal logo_piratreklam 200
pov liten

Straits International

Be Good smal.jpg
CE Power logo 200 ICA Maxi smal Folktandvarden-Sormland smal
Hemkop 300 logo

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.