KlubbnyheterKlubbtävlingar

Onyxgolfen idag 26 aug

Nu är Onyxgolfen för 2016 färdigspelad. Det blev en grymt spännande uppgörelse där lotten fick avgöra vilket lag som vunnit. Rasmus Ekström och Axel Lundqvist stod tillsist som segrare med Christoffer Ekstrand och Jesper Ekström som tvåa. Lagen hade samma antal slag, samma spelhandicap och samma resultat på sista nio. Thriller!

En fantastiskt solig och härlig dag med underbara människor borgar för en repris nästa år. Tack till Anna Karlsson och Ulf Ekman för fantastisk support längs banan med goda mackor, kaffe, godis och korv samt Henke Thomsen som var värd för tävlingen!

Sverker ”Kecke” Lund
Text och foto

Så här stod det i inbjudan:

ONYX PLAY GOLF är en öppen tävling för dig som gillar innebandy i allmänhet och Onyx IBK i synnerhet. Du kanske spelar innebandy själv, är ledare, domare, sponsor eller brukar sitta i publiken? Varmt välkommen den 26 augusti då byter vi innebandyklubban mot golfklubban. Dessa hörsammade inbjudan:

Resultatlista

Plac. Namn Klubb Klass SHCP Tot.res Särskilj
1 R Ekström / A Lundqvist Nyköpings Golfklubb, Åda Golf & Country Club A klass 4 63 S9
2 C Ekstrand / J Ekström Kallfors Golfklubb, Nyköpings Golfklubb A klass 4 63
3 R Eriksson / J Kedén Nyköpings Golfklubb A klass 4 64 SHCP
4 J Boman / P Ekman Nyköpings Golfklubb, Jönåkers Golfklubb A klass 9 64 SHCP
5 L Jonsson / E Svensson Nyköpings Golfklubb, Kiladalens Golfklubb A klass 12 64
6 H Thomsen / M Anonym Nyköpings Golfklubb A klass 5 65 SHCP