Golfkampens insamling

Igår var det avslutning på projektet Nyköping Tillsammans med en stor festdag med massor av besökare och sedan festkväll på Träffen. Vi var 12 st från Nyköpings GK som representerade Golfkampen. Susann Borg och undertecknad, överlämnade checken med vår insamling på 120 000 kr. Vi var själva överväldigade att det hunnit bli så mycket.

_C8A2318 Anette Hellgren

Anette Hellgren, jubiléumsgeneral, intervjuas av Åke Andersson,

Anette Hellgren var rörd över det stora beloppet. Tack Nyköping Tillsammans – i fighten mot cancer för en fantastisk festkväll. Vilket program ni hade arrangerat och vilka proffsiga artister! Ett stort lotteri och auktioner fyllde också på i kassan. Helt fantastiskt. Tack alla inom Golfkampen – Ett slag för Cancerfonden och tack alla som bidragit på olika sätt som sponsorer och projektarbetare. Nu får cancerforskningen mer resurser och kan förhoppningsvis hjälpa fler!

Vi slutar inte vår insamling utan fortsätter t o m 30 sep då vi avslutar SGFs tävling ”Ett Slag för Cancerfonden”. Golfkampens konto hos Cancerfonden

Gunnel Thunström

_C8A2300 NGKs bord

Nyköping GKs bord på Träffen. Susanne och Lars Billnert, Arne och Monika Håkansson, Margareta Pettersson, Christer Ekström, Tomas Kihlman, Gunnel Thunström, Susann och Anders Borg, Barbro Lekander och Anders Söderberg.

_C8A2315 ovationer

Vi tackar för stående ovationer när vi överlämnade checken med 120 000 kr som insamlingen inbringat hittills. Det kommer mera……

_C8A2289 Anders Soderberg

Det blev en mycket härlig kväll med fantastisk underhållning.

Monika Håkansson var assistent vid trolleriet

_C8A2291 fagel

En duva i håret!

Festkvällen med fler bilder på golfkampens facebooksida.

INFÖR SÄSONGEN 2021!
Logga in på MinGolf och uppdatera dina kontaktuppgifter.
Vill du göra någon förändring av ditt Medlemskap hör av dig till klubben vi E-post till kansli@nykopingsgk.se senast den 15/12-2020.