KlubbnyheterKlubbtävlingarSörmlands Sparbanks matchspel

Sparbankens Matchtävling – Grand Final

_c8a8931-segrare-match-sigge-maurerIgår söndag 26 september avgjordes Grand Final, den s k Superfinalen mellan vinnaren i Sparbankens Matchtävling, Anders Söderberg, och vinnaren av Andra Chansen, jag, Sigge Maurer, i fantastiskt höstväder på Västra banan!

Efter 9 spelade hål var matchen helt jämn och den kom sedan att avgöras på hål 10-13 där jag lyckades vinna 3 av dessa. Sedan avgjordes matchen på16:e och slutresultatet kom att skrivas till 3/2.

Segerreceptet för mig var bra puttning, speciellt från hål 9 och framåt.

Superfinalen var en kul och annorlunda avslutning på årets matchspel i Sörmlands Sparbanks regi och den verklige vinnaren är ju faktiskt Anders Söderberg, som vann själva huvudturneringen. Förhoppningsvis så är detta koncept med Andra Chansen här för att stanna!

Sigge Maurer

sormlands-sparbank-matchspel

Vinnare i huvudtävlingen – Anders Söderberg

_c8a8916-sparbankens-match-anders-s

Anders Söderberg vann huvudfinalen mot John Ekoff den 1 september. Se länken nedan.

Replik – Anders Söderberg skrev detta på klubbens facebook:Tack Sigge för dina fina ord. Inga ursäkter i världen finns, inte ens mitt jetlag och sömnlöshet efter min Canadaresa kunde stoppa ditt fantastiska spel”.

Anders Söderberg vann Sörmlandsbankens matchspel

Vinnare Andra Chansen – Sigge Maurer