Klubbnyheter

Utflyktsvägens nätverksträff – Scandic Stora Hotellet, Grand

_C8A9172 Hus alla verandor klara

Vi har fyra av dessa friliggande hus. Dokumentation av hela husprojektet

Nyköpings GK deltar och visar upp vårt nya boende och pratar golf och medlemskap m m. Vi berättar också om vår nyhet Klöverns Golf/Fotgolfbana. Gratis för alla.

Du vet väl att Utflyktsvägen passerar klubben mot Nävekvarn! Utflyktsvägen går från Bråviken till Stockholms södra skärgård.

Det blir en inspirerande nätverks-, medlemsträff och mingel workshop med Utflyktsvägen – Föreningen Gröna Kusten. Inbjudna är samarbetspartners och medlemmar från kommunerna Södertälje, Nykvarn, Trosa, Nyköping, Oxelösund, Gnesta, Strängnäs.

Tid och Plats:

CC8A4236 nu bor nagon i husen

Vi har två parhus med fyra boenden. Husen är vinterbonade. Boka boende on-line.

Tisdag 29 november 10-16.30, på Scandic Stora Hotellet Nyköping, Lokal: Grand

Mingelworkshop

Föreningsmedlemmar deltar i ”mingel-workshop” som pågår under hela dagen. Här finns bra möjlighet att nätverka och att exponera produkter och tjänster.

Inbjudan

Väkommen att bjuda in kollegor från branschen, föreningar eller organisationer som kan ha nytta av denna branschdag. Kontaktinfo finns i filen.

Inbjudan med info på facebook.

Inbjudan Utflyktsvägens nätverksträff och workshop i Nykoping – pdf-fil

Utflyktsvägens webbsida
utflyktsvagen_logo

Nätverksträffen sker i samarbete med