BananKlubbnyheter

Nyheter om banan – Östra återgår till ursprunglig sträckning plus enkät

Nu har vi testat en ny bansträckning under hösten på Östra banan. I styrelseprotokoll nr 9 finns beslut på att återgå till ursprunglig sträckning.

• Styrelsen beslutade att nuvarande prov på Östra banan ska upphöra utan att implementera den under 2017. Anledningen är försämrad säkerhet och försämrat speltempo.

Läs styrelseprotokollet för Ärila Golf AB, där det finns mer info om fokus på satsning på banorna och att det är viktigt att den informationen kommer ut till medlemmarna.

Artikelbilden ovan – Från herrgolfen 1 oktober

”Vi gillar inte den nya slingan” – Bernt Karlsson, Sune Englund, Lars Carlsson och Arne Hartzell. Ni fick som ni ville! Bilden togs vid den sista vanliga herrgolfen.

Vi förbättrar – Tisdag fm är en bana stängd till ca kl 12.00

Vi behöver kunna arbeta mer på banorna! Vi har en grundplanering och det gäller EN av banorna varje vecka. Mer info kommer fortlöpande under säsong.

• Jämna veckor är Västra stängd på förmiddagen.
  • Ojämna veckor är Östra stängd på förmiddagen.

Vi ber dig svara på en enkel enkät!

Webbredaktionen vill alltid bli bättre på att kommunicera ut information till klubbens medlemmar. Vi har gjort en digital enkät, som vi ber dig svara på NU och senast 31 december. Enkäten tar ca 1 minut att besvara. I slutet finns två frågor där du kan formulera dig själv i frisvar och då väljer du själv hur mycket du vill skriva. Enkäten har fokus på webbsidan och facebook, men även en fråga om ideellt arbete.

Här finns enkäten. Tryck på länken!star-liten

Du svarar direkt på nätet med ja/nej-frågor + några med frisvar.

Påminnelser

2016-11-29 – Höstårsmöte kl 18.00 med kaffe/smörgås och bildspel. Mötet börjar 18.30

Kallelse – Höstårsmöte på Scandic Stora Hotellet Grand 29 nov

Öppet Hus på klubben 30 nov + Shop

Tipsa ditt nätverk att det går att hyra våra läckra hus även vintertid!

banner-boka-boende-980x120

Här finns bokning! Eller ta kontakt med klubbchefen.