Business PartnerKlubbnyheter

Utmärkelse till Klövern för ”Årets nytänk”

klovern-awardsUtmärkelse till Klövern för  ”Årets nytänk”

Klövern är en av våra Business Partners. Johanna Åndberg är kontaktperson och när hon berättade att Nyköpingsenheten fått en utmärkelse ville vi givetvis berätta om denna trevliga händelse. Se motiveringen nedan.

Klöverns Award 2016

Årets nytänk – Nyköpingsenheten

”Genom att tänka utanför boxen och utveckla ett befintligt samarbete har Klövern fått mycket positiv uppmärksamhet samtidigt som Nyköping är först i Sverige att kombinera golf och fotgolf på samma sexhålsbana. Klövern profileras med flaggor, på scorekort och på fotbollarna. Både banan och Kövern har fått ett uppsving”.

Klöverns fotgolfbana

2016-06-16-fotbollsgolf_c8a4565-halgorare

Invigningen av banan skedde i samband med att klubben hade Rangens dag 16 juni 2016. Tyvärr var det en regnig dag, men det var inget fel på humöret på det tjejlag från BIS som spelade fotgolf med liv och lust. Läs mer om fotgolfen.

fotbollsgolf

Här hade vi besök av ett flicklag från Eneby Fotbollsklubb, Norrköping.

Kloverna_logo_smal

Info om Klöverns golf och fotgolf på vår webbsida. Allt spel där är gratis och det finns utrustning att låna.

Bild på Klövern Awards 2016 har vi fått via Klövern.