KlubbnyheterRestaurang

Välkommen till ny krögare på Nyköping GKs Golfrestaurang

Nu är det klart med ny krögare och Golfrestaurangen öppnar i början av mars och trimmar in sig inför golfsäsongen. Nuvarande koncept behålls till stor del med viss utökning av a la carte och kioskutbud och lite nyheter. Bl a grillning varje fredagseftermiddag/kväll!

Så här säger de bl a i sin avsiktsförklaring:

• Vi ser fram mot utmaningen att driva restaurang och kiosker med stor optimism och är beredda att lägga ett stort arbete för att få nuvarande verksamhet att utvecklas till en modern café/bistrorestaurang med nära kontakt mellan kök, servis och kunder. Gästen ska känna sig hemma, otvungen samt avslappnat välkommen oavsett om man sätter sig ner före, under eller efter golfrundan. Vi vill skapa ett vardagsrum för golf/sportmiljö där gemenskap och välkomnande öppenhet är i främsta rummet. Man ska också som icke-golfare känna ett exotiskt sug att besöka Golfrestaurangen.
  • Vegetariska och LCHF-alternativ kommer också att finnas.
  • Vi har ett idrottstänk som vi hoppas kommer att attrahera den moderna idrottaren via drycker, nötter och energibars.

Nyköping GKs Golfrestaurangs nya ägare blir Skavsta Golf & Event, med Patrik Woss som VD.

Anställd kökschef är Joakim Hallberg och kocken Jenny Höglund. Joakim arbetar nu på Pelles Lusthus där också Jenny arbetar extra. Jenny går sista året på Restaurangskolan. Mikael Gustafsson är platschef på Skavsta Golf & Event. Camilla Westin är ekonomiansvarig. Både hon och Patrik har restaurangerfarenhet och de kommer att vara extra resurer. Ytterligare en kock kommer att anställas. Övrig personal finns i det egna nätverket.

Matsedel och faktauppgifter kommer på klubbens restaurangsida.

Vi hälsar det nya restaurangteamet hjärtligt välkomna och önskar alla lycka till! Nu ser vi alla fram mot god mat och banöppning!

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Här finns bokning! Eller ta kontakt med klubbchefen.