KlubbnyheterTour-rapport

Adam Harlin rapporterar från USA Santa Clarita

Hej allihopa! För tillfället är jag i Santa Clarita, en timme norr om LA där jag ska spela tävling nu måndag och tisdag. Förra veckan var vi i Phoenix och spelade, och det var väl rätt blandade resultat från mig. Första rundan startade väldigt dåligt och jag var snabbt ett antal slag över par, hade stora problem med puttningen, men efter ca 9 hål började jag spela lite bättre men starten var alldeles för dålig och jag slutade på 77 (+5) första varvet.

Andra varvet startade jag riktigt bra och var -2 ett bra tag, men mitt stabila spel från tee försvann helt efter 6-7 hål och jag var överallt på banan. Jag gjorde en hel del riktigt bra räddningar för par den andra rundan som räddade score lite, det blev 75 (+3).

Sista rundan var jag fast besluten att jag skulle spela bättre och jag hade med mig att min puttning och det långa spelet varit riktigt bra innan tävlingen så det var det enda jag fokuserade på. Började sista ronden med en birdie direkt och spelade riktigt stabilt, efter 6 hål var jag -3 och det kändes riktigt bra. Hur som helst så stressade jag upp mig lite på 9:an där jag hade en 3 meters för par och 3-puttade därifrån för en dubbel, så slutade på -1 första 9. Sista 9 började jag med att ganska mirakulöst rädda par på 10:an och efter det så fick jag tillbaka det stabila spel jag haft tidigare. Hade bra birdie chanser hela vägen fram till 18 men lyckades bara få i 2. På 18 hamnade jag i lite trubbel men lyckades lösa det och satte till slut en 6 m putt för att rädda par och skjuta 69 (-3).

Den här veckan spelar vi en av mina favoritbanor under året, det är lite blötare och kallare än vanligt men jag är riktigt taggad. Jag återkommer med en ny rapport om några dagar. Ha det bra.

Adam Harlin

För er som inte vet vem Adam är så är han en av våra elitspelare som nu pluggar i USA och han arbetar på kansliet under sommaren.

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Här finns bokning! Eller ta kontakt med klubbchefen.