KlubbnyheterRestaurang

Nytt och fräscht i restaurangen

Nytt och fräscht i restaurangen

Snart är det premiär! På måndag 27 mars öppnar Nyköpings Golfrestaurang på klubben. Vi publicerar första veckans meny här tills den kommer på Restaurangens sida. Det putsas och fejas in i det sista och allt kommer inte att hinna bli riktigt klart.

Lunchmeny – Vecka 13 (27-31 mars) – Öppet 11.00-13.30

Måndag:
Helstekt fläskkarré med potatisgratäng
Ångkokt sej med ägg- och persiljesås och smörslungad potatis

Tisdag:
Isterband med persiljestuvad potatis
Spättafilé med dansk remouladsås och dillpotatis

Onsdag:
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon
Kokt torsk med skirat smör, pepparotscreme och kokt potatis

Torsdag:
Kycklingklubba med ris och tomatconcassé
Stekt makrill med stuvad spenat, citron och kokt potatis

Fredag:
Grillad plumastek med vitlökspotatis och tomatsalsa
Stekt strömming med potatispuré och rårörda lingon

Veckans vegetariska:
Grönsaksfylld zucchini gratinerad med parmesan

Veckans soppa: Vitlöksoppa

  • Två husman, kött och fisk och veckans vegetariska och veckans soppa.
  • Råkostbord, smör, bröd, vatten och kaffe.
  • 95 kr.
  • Köp gärna ett kuponghäfte, 10 luncher för 850 kr.
  • Servering av varmrätter sker på tallrik.
  • Helgtips samt á la Carte kommer att serveras när anläggningen öppnar.

Hjärtligt välkommen!

Nyköpings Golfrestaurangs team från Skavsta Golf & Event hälsas välkommen av klubbchefen Gary Cosford. Kökschef är Joakim Hallberg och kocken Jenny Höglund.  Mikael Gustafsson är platschef på Skavsta Golf & Event. Camilla Westin är ekonomiansvarig. Både hon och Patrik har restaurangerfarenhet och de kommer att vara extra resurer. Patrik Woss t h är VD.

Fotograf Tomas Kihlman

 

 


Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Här finns bokning!  Titta på bildspel från parhusen. Ta kontakt med klubbchefen.

Spelar du Gräsroten hos Svenska Spel gynnar du klubben!

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb