Detta händer på klubben – Ingen rangeöppning i helgen

Restaurangen öppnade i veckan. Igår var det rödspätta alt isterband. Gott och snyggt! Veckans soppa är vitlökssoppa! Lunch mån-fredag 11.00 – 13.30. Här finns matsedeln.

Rangen

Planen var att öppna rangen på fredag men det går inte på grund av utebliven leverans av rangebollarna. De gamla bollarna har kastats. Bollarna skickas nu med flygfrakt till oss med beräknad ankomst i slutet av nästa vecka.

Banöppning och tidsbokning

Både Östra och Västra banan planeras öppna fredag 7 april kl. 09.00. Tisdag 4 april öppnar vi tidsbokning både per telefon och online för bokning av starttid.

Shopen öppnar på lördag

Shopen är öppen i helgen! Alan Harris Quality Golf Outlet startar med en fantastisk REA!

Veckans soppa – Vitlökssoppa!

Seriespel – Sörmlandsserien

Idag har Golfdistriktet släppt lottningen över alla serielag inför säsong 2017! Här finns information om alla matcher. Ta kontakt med resp lagledare om du vill spela i laget. Kontaktuppgifter finns på länken.

Anmälan till Sparbankens Matchspel startar idag

Matchspelet vänder sig till medlemmar och gäller både damer och herrar!

Sparbankens matchspel startar 29 april 2017 – 18 hål!

Du har väl inte glömt anmäla dig idag till damernas upptaktsträff?

Inbjudan – Damernas upptaktsträff 5 april på klubben

Vårfint på borden i restaurangen!

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Här finns bokning! Eller ta kontakt med klubbchefen.