BananKlubbnyheter

Premiärspelare vid banöppning 7 april

Kl 9 var första teetime och då var det bokat på båda banorna. Vi som spelade första dagen fick en perfekt golfdag. Banorna var mycket fina, banarbetarna var som vanligt alerta och fixade det sista, de vältade och fick i alla flaggor och de kom med glada tillrop. De nya måttbrickor och de fina röda peggkopparna var på plats på alla utslag för 49/50 och 59/60 på resp bana. Säsongen hade inte kunnat öppna bättre med sol och värme fram på dagen. De glada damerna Harriet Nordenberg, Barbro Abrahamsson och Ann Ljungwald tog sin premiär på eftermiddagen. I skrivande stund har jag ingen uppgift på antal bokningar första dagen. Nu lördag är det 169 förbokningar för spel med första teetime kl 8.

Alla var sugna på att få börja säsongen och vi fick t o m långväga gäster som uppmärksammat att vi öppnat banorna..

Tre collagestudenter i USA och medlemmar på Åda G&CC kom och testade vår bana. Fotografen träffade dem på tee på hål 15 där det alla gjorde fantastiska utslag! Nu finns inte längre ett stort högt träd som ofta var ett hinder!

Lars Billnert, Peter Holmgren och Henrik Eriksson spelade Östra banan.

Familjen Strand var samlade!

Ett gäng unga killar på ettan Östra banan.

Restaurang och shop

Restaurangen har nu öppet från kl 8. Igår var det fredag och då fanns också den extra lockelsen av en härlig efterrätt i form av paj/kladdkaka! Fredagar längre fram blir det grillbuffé 16-20 och då hoppas vi på ett det ska bli ett nytt fredagsnöje att spela och griilla! Nyköpings Golfrestaurangs matsedel finns här.

Shopen fick påfyllning av varor och Alan Harris Quality Golf Outlet har nu Grand Opening idag med massor av extraerbjudanden!

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Här finns bokning! Eller via mail boende@nykopingsgk.se. Fler bilder på husen.