DamgolfenHerrgolfenKlubbnyheterKlubbtävlingar

Juniorbarometer – Glad nyhet 2017

Nu har juniorbarometern startat. Missa inte att köpa den (10 kr/rond) när du spelar sällskapsspel eller tävling som går att räkna om till poängbogey.

Vi gör en extra satsning på Juniorbarometern i år. Det var väldigt många som svarade på den digitala enkäten, att de inte visste vad Juniorbarometer var och/eller de spelade inte Juniorbarometern. Det är en av klubbens äldsta tävlingar.

Nyheten är tre gratisbarometrar!

Alla som deltar i de tre första herr- resp damtävlingarna får en juniorbarometer gratis:

• 2017-04-19 – 2017-04-26 – 2017-05-03 – Herrgolf
  • 2017-05-10 – 2017-05-17 – 2017-05-24 – Damgolf

Efter tre resultat har deltagarna förhoppningsvis hunnit bli nyfikna på tävlingen och fortsätter att köpa en barometer vid singeltävlingar och sällskapsspel så att alla får ihop minst fem resultat. Bättre resultat senare ersätter de sämre resultaten under säsongen. Resultaten redovisas som poängbogey.

Gruppen som uppdaterar

Denna grupp arbetar med uppdatering av juniorbarometern varje vecka och resultatet visas både här på webbsidan och som en lista i klubbhuset.

• Anders Lundgren (sammankallande)
  • Jörgen Bennheden
  • Jan Andersson.

Anm:  Seniorgolfen spelas på måndagar och där ingår alltid en juniorbarometer.

Jarmila Magusin vann damernas juniorbarometer 2016

Bilden är på Jarmila Magusin från Seniorernas avslutning 2016 då hon vann damernas Order of Merit. Hon hade alltså spelat bra under säsongen på Seniorgolfen. Eftersom alla ronder också hade registrerats som juniorbarometer så vann hon också den tävlingen 2016. Det priset delas ut på klubbens höstårsmöte.

Foto: Gunnel Thunström

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Här finns bokning! Eller via mail boende@nykopingsgk.se. Fler bilder på husen.