FredagsÖppetKlubbnyheter

FredagsÖppet startar 21 april – Vi behöver golfvärdar

På-plats-bokning

Vi tillämpar ”på-plats-bokning” tidigast en timma före första start. Då är det möjligt att boka en tid på listan via receptionen. Golfvärden finns på plats senast 30 min före första start och organiserar bollar.

Golfare

Ta med dina vänner och låt dem prova på golf hos oss. Gäller både golfare och icke golfare. Introducera vår fina bana och inspirera vännerna att bli medlem hos oss. Nyköping GKs Rekryteringsfolder – PDF-fil.

En i bollen måste ha officiellt hcp

Om du kommer ensam blir du sammansatt med någon i en ”boll”. Vi hjälper till att arrangera bollarna så att det finns någon med handicap. Du som är golfare måste komma tillsammans med ”en som vill prova golf” för att få spela på FredagsÖppet.

Info till Golfvärd och spelare

Alla golfvärdar får en skriven instruktion och en bokningslista.

1. Spelare med hcp får spela med vänner som inte är golfare.
  2. Golfvärden tar över bokningslistan vid sin ankomst.
  3. Golfvärden bestämmer, hur och när spelare får gå ut på banan.
  4. Medlem fyller i med namn och markerar ”M” = medlem.
  5. Gäst fyller i med namn, mail + personnummer 10 siffror.
  6. Handledare med hcp fyller i med namn, mail och Golf-ID.
  7. Medlem med hcp 54 får spela för att träna, men de är behöriga att spela själva och kan välja Västra banan. De ska helst inte ta plats för ”prova-på-gäster”.

Vi behöver golfvärdar

Bemanningsschemat finns på webbsidan. Kolla datum och hör av dig när du kan ställa upp. Det är ett mycket trevligt och socialt uppdrag att möta golfare som vill prova vår bana.

Hjärtligt välkommen till FredagsÖppet!

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb