Juniorupptakt på klubben

Juniorerna hade sin upptakt idag kl 14-16 på klubben. Allt fick börja i klubbhuset eftersom det kom en en intensiv hagelskur ca 15 minuter innan och hela banan blev vit. Informationen från klubbchef Gary Cosford och våra pro Malin Landehag och Henrik Singemo skedde därmed i värme inomhus. Alla föräldrar fick information om kommande kurser, Green Eagles Day och sommarläger m m. Sedan gick det att genomföra programmet som tänkt på rangen och puttinggreen.

Träningsgrupperna som skulle ha startat kommande vecka (24 april)  har flyttats fram och startar nu vecka 18 i hopp om varmare väder. Se schemat.

På rangen var nästan alla mattor öppna för gratis spel för juniorer och de slog med liv och lust ut massor av bollar mot våra nya målgreener. Det var barn och föräldrar överallt! Våra juniorelitspelare var medhjälpare. Juniorkommittén hade arrangerat med grillkorv och dryck och det gick fint att komma in och värma sig vid grillen, som stod under tak. Men dessa tuffa killar tog sin korv i farten. De slog intensivt hela tiden.

Fotograf Tomas Kihlman startade på puttinggreenen och fångade lilla Isak när han fick träning av sin pappa Patrik Ivarsson.

Det gäller att börja i tid! Vilken kille! Kolla tillslag och foten!

Artikelbilden överst med flickan i gul jacka: Hon är jätteglad för sitt slag och har ingen aning om var bollen är, men kolla mellan hennes ben (mot vit bakgrund)  där är den! Den kom inte så långt just på det här slaget!

Alla verkade väldigt nöjda trots det något kalla vädret, men det gick fint att slå sig varm! Hjärtligt välkommen till 2017 års säsong och träning. Du som vill testa golf är välkommen till våra nybörjarkurser, där det ingår nybörjarmedlemskap i max två år. Efter kursen finns ett gratis program med Kom-igång-golf med handledare varje tisdag.

Läs mer om vår juniorverksamhet här – Om Green Eagles. Under sommaren har vi 10 st gratis Green Eagles Day. Alla kan också spela gratis och låna gratis utrustning på vår Klöverns korthålsbana som nu också är en fotgolfbana, där barn/vuxen också kan spela med fotboll! Rangen är också öppen för alla, inte bara våra medlemmar.

Välkommen till Nyköpings GK och vårt breda träningsutbud och massor med tävlingar för den som är mer erfaren! Vill du testa vår bana utan kostnad har vi FredagsÖppet.

Vill du veta mer? Ta kontakt med klubbchef Gary Cosford, våra pro Malin Landehag och Henric Singemo eller vårt kansli.

Fotograf Tomas Kihlman har tagit proffsbilderna

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel