GolfkampenHerrgolfenKlubbnyheterKlubbtävlingar

Herrgolfen – Första idag i och med att den förra ställdes in!

Här kommer ett härligt bildcollage i mycket växlande väder. Från fint och soligt på förmidagen och hagel vid  16-tiden.

Komplettering 27 april: Alla resultat visas i tävlingskalendern – spelade tävlingar. Eftersom det blev så mycket hagel var det många spelare som inte kunde redovisa resultat. 2017-04-26 Pristagare

Grattis vinnarna: A Sebastian Sjösten, 35 p, B Jörgen Bennheden, 36, p och C Jimmy Björkman, 32 p. Golfkampen – Ett Slag för Cancerfonden påminner om att alla gärna får bidra till Klassvinstutmaningen.

Det var bara Urban Larsson som spelade i  i shorts idag!

Fotograf Tomas Kihlman spelade på morgonen och dessa bilder är från eftermidagen som bjöd på mycket olika väderförhållanden!

Tack – Birdies till Golfkampen

Jörgen Bennheden swishade 2×50 kr  till Golfkampen – Ett Slag för Cancerfonden för två birdies under herrgolfen idag!

Jan Andersson gjorde en birdie och den betalningen kom dagen efter.

Gary Cosford bidrog med 50 kr som ”straff för att han inte gjorde någon birdie”!

Läs mer: Birdie herrgolfen – Gary Cosfords utmaning

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel