Gästabudsåret 2017KlubbnyheterKlubbtävlingar

INSTÄLLD – Resevaruhuset Open 2017 – Race to Portugal 10 juni

Resevaruhuset Open 2017 – Race to Portugal 10 juni

Resevaruhuset, tillsammans med övriga partners till ”The Inspiration Day”, välkomnar er till en golftävling med möjligheter att komma ut i världen. Ta del av ett prisbord utöver det vanliga eller ha lyckan med er bland priser som lottas ut.

Spelformen är 4-boll bästboll, poängbogey, där ni i laget (2 spelare) räknar varje håls bästa poäng. Max handicap 36.0. EGA-exakt tävlinghandicap krävs. Spelare under 18 år kan spela med målsman.

Tävlingsavgiften är 600 kr/spelare. I avgiften ingår bl.a. lunch, en snygg piké från Cross Sportswear i din storlek och lite andra överraskningar till ett reellt värde av ca 900 kr.  Ev. tävlingsgreenfee 250 kronor.

TÄVLINGResevaruhuset-Open-NykGk-2017-06-10.pdf

The Inspiration Day – Bokningslänk

Under dagen kommer det att finnas många aktiviteter på temat Inspiration Day i samarbete med olika partners.

Vi marknadsför The Inspiration Day på webbens startsida med denna bild tagen vid klubbens Business Partner Golf i maj.

Tävlingen och aktiviteterna ingår i Gästabudsåret 2017

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen |Bildspel parhusen | Bildspel 6 april