Nöjda gäster

Sådana här solskenshistorier som kom igår 10 juli vidarebefordrar vi gärna:

”Hej Gary! Stort tack för all hjälp med bokningarna och allt runtomkring. Trevligt bemötande av tjejen i receptionen och bra mat i restaurangen.

Jag föredrar så här efteråt den västra banan då jag lyckades skrapa ihop 37 p.

När vi gick ut på söndagen så sa startern att vi skulle maila bilder på oss till dig så du kunde lägga ut den på er hemsida, då han tyckte vi var så fint klädda. Väldigt trevlig och berättade om klubben och banan.  Vi brukar göra så när vi spelar hemma, både seriespel och sällskapsrundor och även när vi besöker andra klubbar.

Hälsningar Anna-Karin och Stefan Gårdenberg, Annika Månsson, Rolf Gaude, Gunilla Sjösten och Jan Lager (killarna fick inte vara med på bild).”

Vi tackar för foton och hälsar er givetvis hjärtligt välkomna tillbaka! Gästerna bodde på Stjärnholms slott.

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel