PQ Hjärnslaget – Alzheimersfonden

PQ Hjärnslaget stödjer Alzheimersfonden för sjunde året. I år spelade vi tävlingen som bästboll slagtävling där minst ett resultat måste noteras på scorekortet. Över 20 000 har spelat tävlingen genom åren. Del av startavgiften skänks till fonden och i år blev det nästan 10 000 kr ( 9 840 kr). Tävlingen startade i lätt regn men sedan blev det fint golfväder. Närmast hål på första hålet är alltid en utmaning med första slaget, men 58 cm kom i en av de tidiga bollarna. På artikelbilden är det Pernilla Eriksson som laddar i en bunker.

Alan Harris spelade inte själv i tävlingen. Han fanns som vanligt i shopen där han plockade ihop ett fint prisbord till dem som spelat bäst. Men han lockades ut av fotograf Tomas Kihlman för några bilder! Tack Alan för ditt engagemang för tävlingen och för klubbben. Nedan finns en bildkavalkad från tävlingen.Vinnarna  Johan Oehme och Peter Thronborg, Kiladalens GK, 62 slag, SHCP 60Tvåa kom bröderna Jesper Kedén och Rasmus Eriksson, 65 slag, SHCP 19
3a Blaise Watson och Johanna Karlsson, 65 slag, SHCP 34
4a kom Niclas Thalén och Susanne Scimone, Kallfors, 66 slag, SHCP 25

5a kom fotograf Tomas Kihlman och Gunnel Thunström, 66 slag, SHCP 33

Per Malm vann närmast hål med 58 cm.

Gunnel Thunström var tävlingsledare. Här med Alan Harris vid prisutdelningen.

Linus Hjerp spelade med sin pappa. Förra året vann de två generationer men i år blir det tvillingbrodern Alexander som får chansen att spela med pappa.