HerrarKlubbnyheterKlubbtävlingar

Dag 1 – SM Div 2 Herrar på Nyköpings GK

Christoffer Eriksson och Adam Harlin spelade sista foursomebollen på 68 slag. Oskar Gabrielsson och Arvid Rylander hade också samma fina resultat 68 slag.

Banan visade sig från sin bästa sida idag. Den är riktigt grön och fin och greenerna hade stimp på över 10 enligt Henric Singemo. Riktigt snabba med andra ord. Pinnplaceringarna var mycket utmanande och många hade synpunkter på att de var för svåra!

Idag lördag spelades två bollar foursome med start 07.30. Ett resultat räknades och Nyköpings GK ledde efter första ronden på par.

Två lag tar klivet upp till division 1 efter denna tävling! Heja Nyköping!

Dagens lagklädsel var svart. Imorgon blir de röd lagtröja. På bilden ovan från vänster: Alexander Fernqvist, Alfred Lidström (caddie), Philip Anderson, Oskar Gabrielsson, Henric Singemo (kapten) och Arvid Rylander (debutant).

Kapten Henric Singemo har genomgång inför morgondagens tävling, lördag 22 juli.

Rond ett – Foursome – Ett resultat räknades:

• PhilipAndersson/Alexander Fernqvist, 86 slag.
  • Adam Harlin/Oskar Gabrielsson, 72 slag

Rond två  – Bästbollar – Två resultat räknades:

• Oskar Gabrielsson/Arvid Rylander, 68 slag.
  • Adam Harlin/Christoffer Eriksson, 68 slag.

Summa 208 och ledning med 6 slag över Motala GK.

Debutant

Ett extra grattis till Arvid Rylander som debuterade i laget som yngsta spelare och han var riktigt nöjd med sin insats. Lagkapten Henric Singemo var också mycket nöjd med hela lagets insats.

Det var en härlig dag/kväll med många som följde spelet. Närmast Thomas Andersson och Ewa Rylander som följde sonen Arvid Rylander.

Nyköpings GK i ledning inför dag 2

Inför dag två  lördag med foursome och singlar är ställningen:

1. 208 slag – Nyköpings GK
  2. 214 slag – Motala GK
  3. 218 slag – Vingåkers GK
  4. 218 slag – Trosa GK
  5. 219 slag – Eskilstuna GK
  6. 219 slag – Ingelsta GK
  7. 220 slag – Torshälla GK
  8. 222 slag – Katrineholms GK
  9. 225 slag – Vreta Kloster GK
  10. 229 slag – Mälarbadens GK
  11. 234 slag – Jönåkers GK
  12. 240 slag – Bråvikens GK

Tävlingsledare: Christer Isaksson, Boo Nilsson och Inga-Lill Nilsson

Det var många av klubbens medlemmar som agerade forecaddies på olika hål. Deras uppgift är att visa spelarna när de kan slå med hjälp av en signalspade grön/röd. Om de kan hjälpa till att se alla bollar är det ett plus för spelarna!

Grattis till HIO hål 1 idag

HIO – Peter Björkman, Torshälla GK, vid SM Div 2 Herrar Ö

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel