JuniorerJuniorserieKlubbnyheter

Skandia Tour – Juniorer – Vidbynäs

Vid söndagens spel på Skandia Tour First, i Vidbynäs, deltog fyra spelare från Nyköping:
Teo Tasch i rookieklassen. Arvid Rylander och Otto Wallén (saknas på bild) spelade i pojkklassen. Felicia Forsberg i flickklassen. Foto Ewa Rylander
Bäst lyckades Arvid, som vann sin klass efter särspel. Han gick runt på 76 slag och hade koppsnurr för eagle på särspelshålet. Felicia kom 2:a med sina 89 slag. Otto och Teo hade det lite kämpigare. Teo lyckades dock göra en snygg birdie på ett par 4-hål.

Omgång 4 av 6

Detta var omgång 4 av 6, där de bästa på en order of merit-lista går till final i Katrineholm 17 september. Både Arvid och Felicia har redan samlat tillräckligt mycket poäng för att vara kvalificerade dit. Arvid spelar annars oftast på nivån över Skandia Tour First, som heter Skandia Tour Future.
Text: Ewa Rylander
Artilkelbilden är tagen vid KM Foursome på Nyköpings GK av fotograf Tomas Kihlman.

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb