DamerGolfkampenGolfnyttan i samhälletHerrarKlubbnyheterKlubbtävlingar

Vinn denna Mercedes en helg – Spela Golfkampen 4 aug

Ta chansen att få köra denna Mercedes från Bilcenter en helg. Full tank ingår!

Vid en av klubbens tävlingar för Businesspartners vann Tomas Kihlman denna läckra Mercedes en helg genom att komma närmast hål. (Bilden är tagen på hål 16 västra banan.)

3 presentkort från Bilcenter

Nu finns tre presentkort med denna vinst från Bilcenter. Hjärtligt tack Ulrika Munro  Jack.

Golfkampen har ett fantastiskt prisbord – Värde över 60 000 kr

Prisbordet toppas av en resa till Frankrike för 2 personer. Vinstresa DocDor Frankrike. Läs mer om resmålet

Eller vinn en elvagn på bästa brutto. Läs mer i denna artikel.

Ytterligare bilar

Söderbergs sponsrar med två lånebilar över en helg, det blir en E-golf. Elbil med 30 mils räckvidd och senaste tekniken. Hjärtligt tack Söderbergs personbilar.

Golfkampens facebooksida

Vi har försökt presentera alla sponsorer på Golfkampens facebooksida vartefter vi har fått vinster till prisbordet, men alla syns inte ännu eftersom ”inlämning” pågår.

Vill du bidra med pengar?

Swish till 070-743 24 85 eller betala direkt till vårt konto hos Cancerfonden

Golfkampens webbsida

Läs mer på www.nykopingsgk.se/Golfkampen. Webbsidan startade 2016 och är nu mycket omfattande med information om förra årets insamling och tävling. I år har inte utmaningarna genererat så mycket pengar, men vi har arbetat med fler projekt i år. Här finns den specifikationen – www.nykopingsgk.se/golfkampen-utmaningar. 

Tack alla som bidrar på olika sätt

Nyköpings GK | Fotograf Tomas Kihlman | THU-Konsult | Jogersö Camping | PiratReklam | Hälsokällan | | Be Good | Scandic | D´oc D´or Bed & Breakfast, Murviel, Les Beziers, Frankrike | Fam Arne Håkansson | Kullbergs Kontorsvaror | Bilcenter | Folktandvården | Byggmästarna | BrandEx | Söderbergs Bil 

Sence | InterSport | Eva LundqvistRunvikens Pensionat & Rekreation | Mats I Lundgren | Paus Catering & Mötesservice | Spirit by Me | Oxelö Krog | Caxton Sports Managemant | Cornelias Keramik | Numbers by Lönnmo | Hudhälsan | Salong Miracel Hair & Home | Kihlbergs Guld | Tres Tapas | Börlind | Sund & Lycklig | Oscarsbergs Trädgård | Nyköpings Golfrestaurang | Neosoma | Hellmanska Gården | Bönornas Delikatesser | ItrimGalanteriet ModeHenric Singemo | Rygg & Ledkliniken | Vaccinkliniken | Ingers Däck | SSAB | Oändliga Möjligheter | Mammarosa Artworks | Farmors glutenfria bageri | Ladies Tee | Rustik Gårdsbutik | Mobergs Frisersalong | Kullbergs Kontorsvaror | Tre Stolar | HWG Here We Go | Lasätter Gård | Mias världSylvia Lidén Nordlund | Städarna | BrothersIF Metall Järnbruksklubben i Oxelösund | Anders Lundgren | ICA Maxi | ICA Supermarket OppebyQuality Golf Outlet – Alan Harris | Circle K | Anna Lidström | FolktandvårdenGestaltPartner | Art of Life | Nordvall Bleck & Plåt | JES Consulting

 

Fotograf Tomas Kihlman

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb