DamerGolfnyttan i samhälletHerrarJuniorerKlubbnyheterKlubbtävlingar

Golfkampen – Ett Slag för Cancerfonden – Tävlingen 2017

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Golfkampen – Ett Slag för Cancerfonden – Tävlingen

Anneli Kastås och Tomas Widergren vann en helg med denna E-bil från  Söderbergs Bil genom att de köpte en GULD-lott.

Visst blev det en succé! 100 anmälda, fint väder, rolig spelform med en avslutande Shoot Out där  expertkommentator Mats Hallberg refererade chipparna. Det var många som fick hämta mycket fina priser och lotterivinster från många sponsorer! Klubbchef Gary Cosford inledde med en återblick varför vi spelar denna tävling för andra året. Han har själv varit drabbad av cancer och många fler av oss som är engagerade har haft cancern på nära håll. Tävlingens grundare Arne Håkansson är själv drabbad (bilden nedan). Han var givetvis inbjuden och berättade om bakgrunden till tävlingen, som han startade på Jönåker för fyra år sedan och som han överlät till oss 2016. Alla deltagare skänkte 250 kr via anmälningsavgiften och klubben fyllde på med 50 kr. Summa 30 000 kr plus lotterier, parkeringsavgifter och birdies +á 50 kr! Vi hade också ett GULD-lotteri i samband med incheckningen á 50 kr där vinsterna var bilhelger med lån av bilar från Bilcenter (3 st) och Söderbergs Bil (2 st) och en stor champagnekylare med några flaskor.

Vi hade promotat tävlingen med några inlägg 1 aug om vinstresan till Frankrike och  2 augusti om om priser m m.

Vi skrev ett förhandstack på facebook direkt efter tävlingen i väntan på denna artikel. Tack alla som medverkade på olika sätt i denna angelägna tävling och i vårt projekt! Tack SN för  artikel i lördagens tidning! Insamlingen pågår t o m sista september och vi återkommer med summor. Här finns Golfkampens insamlingslänk eller swish 070-743 24 85 för alla som vill stötta vår insamling.

Tack alla som köpte lotter under dagen och som kunde hämta fina vinster vid dragningen! Alla vinster hämtades.

Arne Håkansson är grundare av tävlingen och han berättade om sin cancer.

Kerstin Åkvist vann Shoot Out och resan för två till Frankrike

Shoot Out om resan till Frankrike gjordes upp mellan de tre första seniorerna i de tre klasserna i en chiptävling ledd av Rasmus Eriksson på 18e green. Mats Hallberg referererade spelarnas prestationer och Kerstin lyckades få iväg sin chipp så att den med möda rullade fram mycket nära pinnen i en chipp från backe! Nu får hon och en till besöka Therese och Ronald Stoltz och bo och spela golf  i södra Frankrike. Info om golfresan. Vinstbeviset.

Malin Lundqvist vann elvagnen – Bruttopris skänkt av Arne Håkanssons familj

Malin Lundqvist vann bruttopriset på 71 slag i en hård kamp med Pierre Carlsson. Priset var en elvagn   (Malin blev klubbmästare damer  och Pierre klubbmästare herrar 6 aug.)

Grattis – A-, B- och C-klass

A-klass – 3a Kurt Söderström 70 slag, 1a Malin Lundqvist 69 slag, 2a Arvid Rylander 69 slag

B-klass – 2a Per Lindqvist 70 slag, 3a Kerstin Åkvist 72 slag och 1a Patrik Eriksson 69 slag

C-klass – 2a Solveig Preimer 72 slag,  1a Magnus Axelsson 70 slag och 3a Folke Bergström (90 år!) 74 slag.

Närmast hål

Hål 1 – Mari Andersson, 0,65 m. Sponsor Byggmästarna
Hål 4 – Gunnel Thunström, 1.71 m. Sponsor PiratReklam
Hål 7 – Thomas Rösch, 1,54 m. Sponsor: Folktandvården

Hål 13 – Jörgen Bennheden, 2,18 m. Sponsor ICA-Maxi.

Hjärtligt tack till alla sponsorer som deltog i tävlingen på olika sätt. Se länkar nedan.

Facebookalbum – Tryck på bilden då visas större storlek – Fotograf Tomas Kihlman

Projekt som vi arbetar med i Golfkampen

Tävlingen Olle Hörnfeldts Minne ingår också i Golfkampens insamling.  Länk till våra utmaningar och projekt som vi arbetar med för att samla in pengar.

Resultatlista finns i tävlingskalendern – Spelade tävlingar

Nyköpings GK | Fotograf Tomas Kihlman | THU-Konsult | Jogersö Camping | PiratReklam Hälsokällan | Be Good | Scandic | D´oc D´or Bed & Breakfast, Murviel, Les Beziers, Frankrike | Fam Arne Håkansson |Kullbergs Kontorsvaror | Bilcenter | Byggmästarna | BrandEx | Söderbergs Bil | Sence | InterSport | Eva LundqvistRunvikens Pensionat & Rekreation | Mats I Lundgren | Paus Catering & Mötesservice | Spirit by Me | Oxelö Krog | Caxton Sports Managemant | Cornelias Keramik | Numbers by Lönnmo | Hudhälsan | Salong Miracel Hair & Home | Kihlbergs Guld | Tres Tapas | Börlind | Sund & Lycklig | Oscarsbergs Trädgård | Nyköpings Golfrestaurang | Neosoma | Hellmanska Gården | Bönornas Delikatesser | ItrimGalanteriet ModeHenric Singemo | Rygg & Ledkliniken | Vaccinkliniken | Ingers Däck | SSAB | Oändliga Möjligheter | Mammarosa Artworks | Farmors glutenfria bageri | Ladies Tee | Rustik Gårdsbutik | Mobergs Frisersalong | Kullbergs Kontorsvaror | Tre Stolar | HWG Here We Go | Lasätter Gård | Mias världSylvia Lidén Nordlund | Städarna | BrothersIF Metall Järnbruksklubben i Oxelösund | Anders Lundgren | ICA Maxi | ICA Supermarket OppebyQuality Golf Outlet – Alan Harris | Circle K | Anna Lidström | FolktandvårdenGestaltPartner | Art of Life | GestaltPartner | Nordvall Bleck & Plåt | JES Consulting

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel