KM – Knattar – Tre deltagare

Tre tuffa små killar, Albin Fernberg, Folke Norlander och Kristoffer Björk, gjorde upp i årets KM för knattar, 9 hål slaggolf, igår på Östra banan. Fotograf Tomas Kihlman följde killarna när de med liv och lust slog så det stod härliga till.

Grattis till Albin Fernberg, som vann KM Knattar. Det var sista året för den klassen för honom.  Han var med också 2016 och 2015 och trägen vinner!

Grattis

Grattis till alla tre som spelade och som kämpade i årets KM. Ni är golfens framtid och vi hoppas alla på att fler juniorer ska hitta till sporten golf. Knatte gäller t o m 12 år, därefter blir spelaren junior yngre!

På bilden till höger har Kristoffer fått ett kämpigt läge, men han försöker!

  • Albin Fernberg, 50 slag – 12 år
  • Folke Norlander, 55 slag – 9 år
  • Kristoffer Björk, 59 slag – 12 år

Albin och Kristoffer faller för åldersstrecket nästa år, men Folke med sina 9 år har några år till på sig att vinna KM Knattar!

Tack fotograf Tomas Kihlman för inlevelsefulla bilder.

Folke Norlander, 9 år, ny golfare i år efter sommarläger på klubben. Folke blev tvåa i sitt första KM. Han kom också tvåa i tävlingen Två Generationer tillsammans med sin pappa i år.

Kristoffer Björk.

Albin Fernberg.

KM Knattar 2016 – Fyra killar

KM – Knattar 9 hål

2015 – Knatte KM – 26 juli

Dessa fem killar spelade KM 2015. I mitten Albin Fernberg. I orange tröjor tvillingarna Alexander och Linus Hjerp. (13 år 2017). Killarna till vänster och höger har jag inte namn på.

 

Fotograf Tomas Kihlman

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel