HIO – Hål 13 V – Joakim Hammarlund

Det gäller att välja rätt hål att göra HIO på! Grattis igen Joakim!

Igår kom chefredaktör Anna Falk, SN, ut till klubben för att överlämna SNs HIO-pris, som de har på hål 13, till den som gör HIO där vid klubbtävling. Det händer inte så ofta att det blir HIO eftersom det är ett relativt svårt par 3-hål med brant kant, som sluttar ner mot vatten, men det har hänt flera gånger! Just nu har webbredaktören inte koll på hur många HIO som gjorts!

Herrgolfen spelas varje onsdag och den är Sveriges största. Vid all-time-high var det 212 spelare i juli i år. Se artikel nedan.

Fotograf Tomas Kihlman lyckades fånga Anna Falk och Joakim Hammarlund fem minuter innan han skulle slå ut på gårdagens herrgolf. Han fick därmed noll uppladdning, men förärades med blommor och ett mycket fint knivset, som är SNs HIO-pris på hålet! SN uppmärksammade givetvis denna HIO, eftersom de är hålsponsor.

Återblick – HIO-pris

Den 19 juli på herrgolfen hände det och Jocke skrev så här på sin facebooksida, som vi uppmärksammade och delade på klubbens facebook.

Vad ska man säga!! Plötsligt så händer det HIO på hål 13 Västra banan röd flagg & på Herrgolfen!!Vapnet en Järn 5 i…

Publicerat av Joakim Hammarlund den 19 juli 2017

Joakim har idag kompletterat med följande:

• ”Järnfemma, riktigt bra träffad, rakt på pinnen. Landade 3 m innan hål och bollen försvann. Björn Göthberg och Harri Hellberg sa att den tog på pinnen och gick i. Jag var själv glad men osäker och tänkte att den låg förmodligen i bakkant på green tills jag såg att den låg i koppen!!! Det klart att det var roligt att få pris och blommor av SN. Blommorna blev frugan riktigt glad för så nu får man lira lite till!””

SN är Business Partner och hålsponsor

Vi är givetvis glada att Anna Falk är medlem på Nyköpings GK och därmed har hon koll på vad som gäller inom golfen. Anna deltog också i Nya SN-Golfens tävling där SNs damlag gick till final som enda damlag!

Nya SN-Golfen – Final på Jönåkers GK

Vi har Sveriges största herrgolf

Herrgolfen – Sveriges största

Tillägg 2017-09-02 – Idag hade SN sin artikel om händelsen.

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel