DamerKlubbnyheterKlubbtävlingarSeriespel - Dam

Damserien – Seriespel i Sörmlandsserien

Idag var det en viktig match i den uppskjutna matchen mot Jönåkers GK, som spelades hemma idag. Skulle damerna klara sig kvar i division 1? Det var vad dagens match handlade om och visst grejade det här starka laget den seger som behövdes med vinst i tre matcher. Nyköping fortsätter i division 1 och Jönåker får fortsätta i division 2.

Alla spelare hade väldigt trevligt idag. Marie-Louise Lind vann sin match på hål 15 men sedan var det  jämna matcher. Ulrica lyckades vinna på sista hålet och därmed ge Nyköping vinst och den viktiga poängen som blev avgörande. Grattis till dagens spelare och till alla seriedeltagare från Nyköpings GK!

Nyköpings GK Jönåkers GK
Pernilla Eriksson
Mari Andersson
Marie-Louse Lind
Ulrica Munro-Jack
Annelie Jonsson
Birgit Svensson
Britt-Marie Tholse
Maj-Britt Jensen

Andra bollen väntar på att så slå ut!

Damklasser i Sörmlandsserien

I klassen Dam (22-59 år) finns två divisioner.

Lagledare: Ewa Rylander. Läs mer om Damserien.

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel