BoendeDamerKlubbnyheter

Golfpaket på Nyköpings GK – Vinst på Arninge GK

Golfpaket – Vinst på Arninge GK

Arninge GK hade köpt in ett golfpaket från oss på Nyköpings GK vid deras tävling Hjärtslaget. Vann gjorde Sigrid Wilson och Maria Strömnes, Österåkers GK.

Rapport från vinnarna vid deras besök i helgen

Tänk att vi vann tävlingen Hjärtslaget på Arninge GK 1 juni i år, Sigrid och jag!!! Vad vann vi då? Jo minsann, en golfweekend på Nyköpings GK som Gunnel Thunström och Susann Borg överlämnade vid tävlingen från Nyköpings GK till prisbordet.

Nu har vi varit där 15-17 september och vilken fantastisk helg vi har haft!

Vi kom sent på fredagskvällen och hämtade nyckeln i restaurangen, där Patrik genast frågade om det var något vi önskade, trots att han skulle stänga köket inom 5 min. Vi bodde i ett av de nya parhusen på Nyköpings GK. Mycket trevliga och riktigt sköna sängar. Vi spelade 18 hål på Västra banan på lördagen tillsammans med två tjejer (Carina och Malin från Jönåkers GK) som kände till banan bra. På eftermiddagen hann vi med en liten tur till Gamla Oxelösund, en mycket pittoresk lite stad. På lördagskvällen åt vi en mycket god trerätters middag på golfklubbens restaurang. Det var Sigrid och jag plus 22 herrar i tre olika sällskap! Varför var det inga sällskap med damer? Det funderade vi faktiskt på vid flera tillfällen.

Söndagen startade med frukost i golfklubbens restaurang. Tänk vad gott det är med ”scambled eggs & bacon” innan en golfrunda. Nu skulle vi gå Östra banan och det var två herrar som bokat sig i samma boll (Karl-Erik och Bengt). Precis innan vi skulle gå ut kom Gunnel förbi och hälsade på oss. Vilken fantastiskt positiv och inspirerande kvinna! Vi hade en trevlig runda och eftersom herrarna var hemmaspelare så kunde de ge oss några goda råd. Östra banan var lite mer ”tricky” än den Västra tyckte vi.

Tusen tack Nyköpings GK för gästfriheten, fin anläggning, otroligt hjälpsam och fantastisk personal på klubben. Vi gjorde inga guldrundor, men vi njöt och hade till och med tur med vädret.

Tusen tack från Sigrid och Maria, Österåkers GK.

Bild på husbyn vid 18e hålet Västra banan på Nyköpings GK. Parhusen i bakre raden till vänster har plats för 2-4 personer och där bodde Maria och Sigrid.

Bakgrund till vinsten

Susann Borg och jag, Gunnel Thunström, deltog i tävlingen på Arninge GK 1 juni. Vi fick tillfälle att marknadsföra klubben i samband med att vi överlämnade priset. Vi hade kommit överens om att de skulle höra av sig när de kom och bodde hos oss.

Bild tagen på Arninge GK när de vann priset. Foto: Gunnel Thunström

Priset var en weekend för fyra personer men de kunde bara komma två. De fick vänta länge eftersom Maria hade slitit av hälsenan. Vid spel under lördagen var det första gången hon gick. Dessförinnan var det golfbil som gällde.

De hade haft så trevligt att de redan planerar att komma tillbaka med ”ett gäng” eftersom det var så bra här. De var också mycket intresserade av all vår verksamhet så vi ska hålla kontakt. Fotograf Tomas Kihlman, var dagens starter, och han tog den fina bilden före start.

Hjärtligt välkomna tillbaka Maria och Sigrid!

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel