BlomgruppDamerKlubbnyheter

Blomgruppen tar en golfrond

Blomgruppen tar en golfrond

Buskar och blommor klarar sig fint den här årstiden Blomgruppen vi tar en golfrunda. Det är vi som har arbetat under året (se bilden): May Lindkvist, Lena Stengaard, Anita Andersson, Eva Hjelm, Terttu Matsson och Karin Appelqvist.

Plantering runt reningsverket

Nytt för i år är planering och plantering runt avloppstanken. I det arbetet har Jarmila Magusin deltagit. Vi fick en förfrågan av vår heade greenkeeper Magnus Koinberg att göra förslag till växter runt reningsverket, utmed vägen till Ryssbergen på hål 18 på Västra banan. Det blev många timmars funderande o till slut enades vi om ett förslag.

Det ska ju se fint ut både från restaurangen, från vägen, från  hål 16,  17  och 18. Det var mycket att ta hänsyn till och dessutom ska det vara lättskött .  Buskarna får inte bli för höga å grund av  högspänningsledningen ovanför området.

Därefter vidtog offertförfarandet och det resulterade i att ett företag med bra priser fick göra leveranserna.  När buskarna kom placerade vi ut dessa. Banpersonalen planterade och ansvarar sedean för vattning och skötsel av växterna och området runt reningsverket.

Karin Appelqvist, Blomgruppen

Vårt nya läckra boende på banan

banner-boka-boende-980x120Boka boende! Eller via mail boende@nykopingsgk.se | Bilder på husen | Bildspel

Information angående Coronavirus covid-19

Råd och rekommendationer för Nyköpings Golfklubb